BEDAVADAN BİRAZ PAHALI GÜZELLİK SALONU CİHAZLARI

BEDAVADAN BİRAZ PAHALI GÜZELLİK SALONU CİHAZLARI

Ege » İzmir » Buca
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » İzmir » Buca
BEDAVADAN BİRAZ PAHALI GÜZELLİK SALONU CİHAZLARI
 
BEDAVADAN BİRAZ PAHALI GÜZELLİK SALONU CİHAZLARI BEDAVADAN BİRAZ PAHALI GÜZELLİK SALONU CİHAZLARI BEDAVADAN BİRAZ PAHALI GÜZELLİK SALONU CİHAZLARI BEDAVADAN BİRAZ PAHALI GÜZELLİK SALONU CİHAZLARI BEDAVADAN BİRAZ PAHALI GÜZELLİK SALONU CİHAZLARI BEDAVADAN BİRAZ PAHALI GÜZELLİK SALONU CİHAZLARI
1)-ATT kombine Cilt bakım cihazı (vap-ozon, loop, frimatör, yüksek frekans, vac-sprey, miyolifting, nem ölçer) 2)-Lenf Drenaj 3)- Total body kompleks Elektro terapi cihazı ( aynı anda iki kişi bağlanabilen 32 petli) 4)-Blaster OXY Terapi cihazı 5)-EGE KIRKAR Sterilizasyon cihazı 6)-Ozonlu Buhar makinası. 7)- Işıklı büyüteç 8)- Sir Ağda cihazı ( 3+1) 9)-Hidrolik Cilt bakım yatağı 10)- İki adet sedye 11)- iki adet 3 kanatlı paravan 12)- MDF LAM Dolap ve mobilyalar, manikür masaları, vitrin 13)- Makyaj koltuğu 14)- Dört adet uzman taburesi. 15)- Müşteri bekleme koltukları. =Ayrıca sedye örtüsü, hijyen ürünleri, ağda bezleri, kalıp ve kartuş sir ürünleri ve daha bir çok malzeme ile birlikte bir güzellik salonu açmaya yetecek tüm ekipmanımı satıyorum. Neredeyse 1/5 fiyatla tam teşekküllü bir güzellik salonu sahibi olacaksınız. Cihazlar çok temiz ve kalitelidir. Çalıştırıp deneyerek, hatta teknik servise göstererek alabilirsiniz.
  • #3880099
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.