BEBEK YÜZLÜ KÜT BURUNLU GOLDEN YAVRULARI !!

BEBEK YÜZLÜ KÜT BURUNLU GOLDEN YAVRULARI !!

Akdeniz » Antalya » Muratpaşa
Görüşülür
BEBEK YÜZLÜ KÜT BURUNLU GOLDEN YAVRULARI !!
 
BEBEK YÜZLÜ KÜT BURUNLU GOLDEN YAVRULARI !! BEBEK YÜZLÜ KÜT BURUNLU GOLDEN YAVRULARI !! BEBEK YÜZLÜ KÜT BURUNLU GOLDEN YAVRULARI !! BEBEK YÜZLÜ KÜT BURUNLU GOLDEN YAVRULARI !! BEBEK YÜZLÜ KÜT BURUNLU GOLDEN YAVRULARI !! BEBEK YÜZLÜ KÜT BURUNLU GOLDEN YAVRULARI !!
KÖPEK ÜRETİM VE YETİŞTİRİCİLİĞİ UZMANLIK GEREKTİRİR. BU KONUDA UZMAN KİŞİ VE EKİPLER TARAFINDAN YAPILMALIDIR. BİZDE BUNA DİKKAT EDEREK UYGUN DAMIZLIKLARIN ÇİFLETİRİLMESİ(SELEKSİYON) GEBE OLAN DAMIZLIKLARIN BAKIMI DOĞUMU YAVRU BAKIMI KÖPEKLERİN SAĞLIK KONTROLLERİ KÖPEKLERİN KARAKTER TESTLERİNİN YAPILMASI VE EĞİTİMİNDE AVRUPA STANDARTLARINDA ÜRETİM YAPABİLMEK İÇİN KONULARINDA UZMAN VE RESMİ SEMİRLERDEN SELTİFİKALARINI ALMIŞ KİŞELERİN OLUŞTURDUĞU PROFESYONEL EKİPLER OLUŞTURDUK VE SİZE EN İYİ KÖPEKLERİ ÜRETTİK SİZDE BU YAVRULARDAN ALMAK İSTERSENİZ ARAYIN GÖRÜŞELİM YAVRULARIMIZ KESİNLİKLE IRK VE SAĞLIK GARANTİLİDİRLER.. .. .. !!! ELİMİZDE OLAN IRKLAR ::::::: *- GOLDEN RETRİEVER *- LABRADOR RETRİEVER *- ALMAN ÇOBAN KÖPEĞİ *- JACK RUSSELL *- MALTESE TERRİER *- CANE CORSA *- FRENCH BULLDOG *- BEAGLE *- CHOW CHOW *- SAMOYED *- DOBERMAN *- ROTWEİLLER *- CAVALEİR KİNG CHARLES *- PUG MOPS *- SHAR PEİ *- ST BERNARD *- SİBİRYA HUSKY KURDU *- ENGLİSH BULLDOG *- KAFKAS ÇOBAN ***- IRKLARI MEVCUTTUR .. Bu sevimli yavrularımıza hemen sizde sahip olabilirsiniz, Tek yapmanız gereken hemen bizimle iletişime geçmektir... Not: Hangi şehirde olursanız olun, tüm türkiye geneline sorunsuz ve garantili ulaşım sağlamaktayız... Yeterki siz isteyin özel taşıma sepeti ile birlikte 24 saat içinde siz sahiplerine kavuşacaktırlar... İletişim İçin: 0 539 947 0938 (Rahman Mizen) BİLGEVET.COM GÜVENCESİYLE SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE SAĞLIKLI GÜVENİLİR VE HIZLI HİZMET VERMEKTEYİZ... Siz Değerli Müşterilerimize İnsana hizmet anlayışını, kaliteyi ve güvenilir olmayı ilke edinen firmamız bu kısa zaman içerisinde yapmış olduğu çalışmalar ile de Sektöründe söz sahibi olan firma olmayı hak etmiştir. Şüphesiz ki firmamızın bu başarışı profesyonel ve ekiplerinin uyumlu çalışmaları ile birlikte, firmamızın ''temel ilke ve hizmet anlayışında'' yer bulmuştur. Temel ilkemiz doğrudan üretim ve doğrudan satış yaparken önce müşteriyi memnun etmek, daha sonra kazanmaktır. DÜNYA GENELİNDE KÖPEK IRKLARI Affenpinscher Airdale Terrier Afghan Hound Alaskan Malamute American Eskimo American Water Spaniel Australian Terrieri AkbBerger De Picard Bernese Mountain Dog Bichon Frise Bichon Yorkie Black Russian Terrier Black Tan Coonhound Bloodhound Border Collie Borzoi Boston Terrier Boxer Briard Brittany Brusse ls Griffon Bull Terrier Bullmastiff Cairn Terrier Canaan Dog Cavalier King Charles Spaniel Cesky Terrier Chesapeake Bay Retriever Chihuahua Chow Chow Clumber Spaniel Collie Curly Coated Retriever Dachshund Dalmatian Dandie Dinmont Terrier Doberman Pinscher English Bulldog English Cocker Spaniel English Foxhound English Pointer English Setter English Springer Spaniel Field Spaniel Finnish Spitz Flat Coated Retriever French Bulldog German Shepherd Dog German Shorthaired Pointer German Wirehaired Pointer Golden Retriever Gordon Setter Great Dane Great Pyrenees Greater Swiss Mountain Dog Greyhound Havanese Irish Setter Irish Terrier Irish Water Spaniel Irish Wolfhound Italian Greyhound Jack Russell Te
  • #3726596
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Bursada cavalier

    2 Renk ve 3 Renk Cavalier King Charles Spaniel yavruları. Gelemeyecek tüm müşte ...

  • acil satılık on numara kangal kusursuz

    fiyat yazmadım arayın görüşelim ılgılanamadıgım için satıyorum ...

  • bursada satılık dişi rottweiler

    Dişi ROTTWEİLER.. Köpeğim yaklaşık 8 aylıktır. Erkek kardeşi ile beraber Bursanı ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.