BALIKESİR BANDIRMA EDİNCİK TOKİ de SAHİBİNDEN SATILIK DAİRE

BALIKESİR BANDIRMA EDİNCİK TOKİ de SAHİBİNDEN SATILIK DAİRE

Marmara » Balıkesir » Edincik
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Balıkesir » Edincik
BALIKESİR BANDIRMA EDİNCİK TOKİ de SAHİBİNDEN SATILIK DAİRE
 
BALIKESİR BANDIRMA EDİNCİK TOKİ de SAHİBİNDEN SATILIK DAİRE BALIKESİR BANDIRMA EDİNCİK TOKİ de SAHİBİNDEN SATILIK DAİRE BALIKESİR BANDIRMA EDİNCİK TOKİ de SAHİBİNDEN SATILIK DAİRE BALIKESİR BANDIRMA EDİNCİK TOKİ de SAHİBİNDEN SATILIK DAİRE BALIKESİR BANDIRMA EDİNCİK TOKİ de SAHİBİNDEN SATILIK DAİRE BALIKESİR BANDIRMA EDİNCİK TOKİ de SAHİBİNDEN SATILIK DAİRE
Balıkesir Bandırmaya bağlı Edincik beldesinde yapılan TOKİ konutlarında sahibind Balıkesir BaNdırma ya bağlı Edincik beldesinde bulunan TOKİ evlerinde süper deniz manzaralı Erdek ocaklar Avşa Tatlısu körfez ve adalara manzarası olan yeşil ile mavinin buluştuğu en güzel birleşimle güneşin batışının son noktasına kadar izlenebilecek en doğal manzaranın bulunduğu sahile arabayla sadece 3-4 dakikada ulaşılabilecek kaloriferli 2 1 daire sahibinden satılıktır.Dairelerimiz hem kışlık hem yazlık olarak kullanılmaktadır.Mükemmel bir konuma sahip bu daire asansörlü muhteşem bir dairedir. NOT:Ara daire 5. kat salon camları yer zeminine kadar , balkon geniş ve uzun , yangın merdivenli , kartonpiyerli kullanışlı bir dairedir. NOT:msn kullanmıyoruz.bize telden ulaşabilirsiniz.
  • #2493288
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.