BALIK, SOĞUK MEZE, IZGARA VE ALAKART USTASI

BALIK, SOĞUK MEZE, IZGARA VE ALAKART USTASI

Marmara » Bursa » Yıldırım
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Bursa » Yıldırım
BALIK, SOĞUK MEZE, IZGARA VE ALAKART USTASI
 
BALIK, SOĞUK MEZE, IZGARA VE ALAKART USTASI BALIK, SOĞUK MEZE, IZGARA VE ALAKART USTASI BALIK, SOĞUK MEZE, IZGARA VE ALAKART USTASI BALIK, SOĞUK MEZE, IZGARA VE ALAKART USTASI BALIK, SOĞUK MEZE, IZGARA VE ALAKART USTASI
AD Soyad: necat yasa doğum yeri ve tarihi:mardin ikamet edilen şehir : bursa medeni hal: bekar çoçuk sayısı: 2 mutfak tecrübesi : 25 yıl , balık mutfağı tecrübesi: 12 yıl konum: türk mutfağı alakart şefi sigara : kulanmıyor ehlieyet : var telefon : GENEL İŞ TANIMI sıcak yemek , soğuk meze, ızgara ve balık ustasıyım . otellerde açık büfe ve tabildot, restaurant'larda türk ve osmanlı yemeklerinde, balık ve tava yemeklerinde alakart konusunda deneyim ve tecrübe sahibiyim.tüm göl ve deniz balıkları konusunda usta aşçıyım. Ayrıca balık mezeleri konusunda da tecrübe sahibiyim, füme balık , balık pastırması, çiroz, lakerda, marin çeşitleri ve ara sıcaklar ve zeytin yağlı mezelerle birlikte, klasik türk mutfağı mezeleriyle zengin bir birikimim var. 25 yıllık mutfak, 18 senelik restaurant ve otel deneyimim var. seyahat etme engelim yok. yurt dışı veya sezonluk. işimde disiplin sahibiyim temizlik ve düzen benim için ilk sırada gelir. ALIŞTIĞIM YERLER ERDEK PINAR OTEL-- İSKELE BALIK RESTAURANT 2005 SEZONLUK AVŞA ADASI BORTAÇİNA RESTAURANT 2006 SEZONLUK BURSA AVANOS RESTAURANT09 İŞ YERİNİN DEVRİNDEN DOLAYI ERDEK KAFKAS BALIK RESTAURANT 2010 SEZONLU Burhaniye Ege RESTAURANT 2011 iş yerinin kapanmasından dolayı AYVALIK ARTUR MARTI KOYU MARTI RESTAURANT 2012 SEZONLUK BÜYÜK ADA BOTANİK RESTAURANT 20013 SEZONLUK ERDEK YEŞİLİM RESTAURANT 20014 SEZONLUK AYRICA KISA DÖNEM ÇALIŞTIĞIM YERLER SARIYER AQUARİS RESTAURAN GALATA KÖPRÜSÜNDE YILDIZLAR RESTAURant YENİKÖY KAVAK RESTAURANT şu anda 1 ay oldu çalışmıyorum. şu anda kaliteli düzgün ve hem kendimi geliştireceğim hemde var olan birikimlerimi severek sergileyeceğim düzeyli bir iş arıyorum. hem iyi kazanacağım hemde iyi kazandırmak için her şeyimi vereceğim bir iş aramaktayım. benim için neresi olursa olsun, yeterki, mesleğimi severek yapacağım bir ortamın olması önemlidir. arayışım bundan dolayıdır.
  • #3907925
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.