Az Kullanılmış MAKAM ODASI TAKIMI - Özel Yapım Full Takımdır.

Az Kullanılmış MAKAM ODASI TAKIMI - Özel Yapım Full Takımdır.

Marmara » İstanbul » Bahçelievler
4.000₺
  • 4.000₺
    Marmara » İstanbul » Bahçelievler
Az Kullanılmış MAKAM ODASI TAKIMI - Özel Yapım Full Takımdır.
 
Az Kullanılmış MAKAM ODASI TAKIMI - Özel Yapım Full Takımdır. Az Kullanılmış MAKAM ODASI TAKIMI - Özel Yapım Full Takımdır. Az Kullanılmış MAKAM ODASI TAKIMI - Özel Yapım Full Takımdır. Az Kullanılmış MAKAM ODASI TAKIMI - Özel Yapım Full Takımdır. Az Kullanılmış MAKAM ODASI TAKIMI - Özel Yapım Full Takımdır. Az Kullanılmış MAKAM ODASI TAKIMI - Özel Yapım Full Takımdır.
Ofis değişikliği nedeni ile acilen satılık az kullanılmış Full Takım Makam Odası. Sadece 6 ay kullanılmış özel siparişe göre yapılmış, deri koltuk takımıyla birlikte FULL Tam Takım MAKAM ODASI TAKIMI. 1) Müdür Koltuğu (Siyah Deri) 2) 240 x 110 Makam Masası 3) Vitrin Dolabı ve Çekmeceliği 4) Etejer 5) 2 adet Karşılama Koltuğu (Siyah Deri) 6) Sehba (Masaya uygun olarak özel yapılmıştır) 7) Deri Koltuk Takımı (2 tane Tek Kişilik + 1 tane Çift Kişilik)
  • #3992459
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.