Ayvalıkda satılık villa

Ayvalıkda satılık villa

Marmara » Balıkesir » Ayvalık
Görüşülür
Ayvalıkda satılık villa
 
Ayvalıkda satılık villa Ayvalıkda satılık villa Ayvalıkda satılık villa Ayvalıkda satılık villa Ayvalıkda satılık villa Ayvalıkda satılık villa
Bu villa trpilex(3katlı) olup 5 oda 1 salon 1 mutfak 2 banyo ve WC konumundadır. 4 tarafı kendi bahçesi tamamen müstakil. 200m² bahçe içindedir. Çift girişlidir. Ön cephe giriş kapısının sağ tarafında limon ve incir ağacı vardır. Evin giriş kapsında armut ayva ve elma ağaçları vardır. Arka kapısında ise köpek kulübesi ile ve 2 çeşit üzüm ile çardak şeklindedir. Arka cephede mini hayvanat bahçesi vardır. Tavuk, horoz, bıldırcın, tavşan ve güvercin keklik ve ördek beslemeye elverişlidir. Ayrıca nar ve erik ağaçlarının güzelliğinde bahsetmeye bile gerek yoktur. Sol yanda kayısı, kiraz ve mandalina ağaçlarının gölgesinde günün nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Ağaçlarımın hepsi yetişkin ve meyvelidir. Ayrıca bahçe duvarlarımın hepsi beton çit ve tel ile çevrilidir. Çitlerde çekirdeksiz üzüm, pembe iri üzüm ve siyah kan üzümü vardır. 4 tarafı aydınlatmalı olup zeminin 3 tarafı çimdir. Arka taraf hobi bahçesi ve çocuk oyun bölümüne ayrılmıştır.(yani topraktır) Bina 57 m² zemin üzerine yapılmıştır ve 6 yıldır kullanıyorum. Giriş kapısı 1. sınıf ASTAŞ SUR çelik kapı dır. 1. katta 2. salon (17 m²) bayan kuaförü olarak kullanılıyor. Mutfak (11 m²) yeni lake dolaplar ve granit zemindir. Bir banyo ve WC mevcuttur, merdivenleri geniştir. 2. katta küveti büyük bir banyo, 15 m² zemini ahşap parkeli bir yatak odası, 28 m² zemin parkeli ağaç kemerli önü komple cam ahşap renkli pen kaplı salonu vardır. 3. katta( çatı katı) çamaşır odası ütü odası 7 m² çocuk odası, 15 m² çatı yatak odası 3 tarafı penle çevrili kış balkonu acık balkon vardır. TÜM DUVARLAR SATEN ALÇI OLUP SİLİKONLU BOYA İLE BOYANMIŞTIR. TÜM PENCERELER ÇİFT ACILIR OLUP 16mm KALINLIĞINDA FIRATPEN ÇİFTCAM YAPILMIŞTIR. İÇ ODA KAPILARI CAM KERESTESİNDEDİR. TÜM ODALARDA BACA VARDIR. DÖRT TARAFI GÜNEŞ GÖRÜYOR . SON SİSTEM TÜPLÜ GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMİ İLE 12 BEDAVA SICAK SU VARDIR. ARÇELİK KLIMA, ANKASTRE OCAK VE DAVULBAZ VE CANAK ANTEN DAHİL. DIŞ CEPHE CAPATEKS 4cm ISI YALITIM SİSTEMİ İLE MONTOLANMIŞ OLUP ISI VE SES YALITIMI 15 YIL GARANTILIDIR. DIŞ CEPHE 1.KAT DOĞAL TAŞ ESKİTME KAPLIDIR. PENCERE KENARLARI DEKORATİFTİR. Dışarıda 3 adet kapalı depo vardır. Yaklaşık 15 m² kapalı ve yarı kapalı depo vardır. Toplam 13 farklı meyva ağacları vardır. Elit insanların yaşadığı yaz kış yaşanabilir bir villa olup kuafor bölümü ruhsatlıdir. 7 ay sezon vardır. Sezonda yaklaşık 40bin TL cirosu vardır. Denize 200 mesafede olup tansaş ve diasa nın ortasındadir.sürekli belediye otobusleri calışmaktadır. Ayvalığa 13kmdir. Yaklaşık 100 bin nufuslu sitelerin TEK kuaforudur. Fiyatı 180bin tldir.krediye uygundir.
  • #2805560
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • orduda sahibinden satılık kopay domuz köpeği 2 aylık

    Orduda sahibinden satılık dişi kopay domuz köpeği müracaat için=05344975284 paza ...

  • EVCİLİMPET&KLİNİK'TEN SATILIK GOLDEN RETRİEVER YAVRULAR

    CEMAL KURUOĞLU : 0533-201-49-17&16 MAĞAZA TEL : 0224*413*55*66 EVCİLİM HAY. GI ...

  • orjinal kankal erkek yavrusu

    35 GÜNLÜK orjinal erkek kangal yavrusu ihtiyaçtan dolayı satılıktır not:GÖREREK ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.