Avrupadan Damızlık Düve Yüksek verimli Mavi Sertifikikalı İthal

Avrupadan Damızlık Düve Yüksek verimli Mavi Sertifikikalı İthal

Yurtdışı
2.600€
  • 2.600€
    Yurtdışı
Avrupadan Damızlık Düve Yüksek verimli Mavi Sertifikikalı İthal
 
Avrupadan Damızlık Düve Yüksek verimli Mavi Sertifikikalı İthal Avrupadan Damızlık Düve Yüksek verimli Mavi Sertifikikalı İthal Avrupadan Damızlık Düve Yüksek verimli Mavi Sertifikikalı İthal
Degerli Hayvancilarimiz, Gerek Kirsal kalkinma Projesi olsun gerekse  Ziraat Bankasi  Damizlik  Kiredisi kapsaminda  olsun, Almanyadan   tüm Hayvancilarimiza  Almanya  canli hayvan Ihracat Firmasi olarak  türk  Ciftci ve Hayvancilarimizin   Banka Kredisine  ve  Tarim  Bakanligi  Damizlik  Sartnamesine  uygun Mavi Sertifikali Damizlik Gebe Düve  göndermekteyiz. Gönderdigimiz  Damizliklar   yüksek verimli  saf secme  Mavi  Sertifikali  tüm  Asilari  tamamlanmis hayvanlaridir. Birinci Anne Dogum  Süt  Laktationlari  Simentalde ve Mondofonda Birinci Laktation enaz 6000 kg ve Ortalamasi  enaz 6500 kg dir. Holstein Damizlikta Birinci Laktation 8000 kg ve Ortalama 8500 kg dan baslamak kaydiyla hazirliyoruz. Gönderdigimiz  Damizliklari  Irk olarak  Simental, Mondofon, ve Holstein  Irkidir! Gönderdigimiz  tüm Damizlik Gebe Düveler   yolculuk boyunca  ölümlere ve düsümlere karsi Transport Sigortasina  sahiptirler. Herhangi sebeplerden dolayi düsümlerde %25  ölümlerde  %100  hayvan bedeli  aliciya  geri iade  edilir AVRUPADAN DAMIZLIK DÜVE SECIM KIRITERLERI Damizlik Mondofon 1 Laktation 6000 kg ve Ortalama yillik Laktation Minimum 6500 kg dan baslatilir! Damizlik Simmental 1 Laktation 6000 kg ve Ortalama yillik Laktation Minimum 6500 kg dan baslatilir! Damizlik Holstein 1 Laktation 8000 kg ve Ortalama yillik Laktation Minimum 8500 kg dan baslatilir! Gebelik süreleri ortalama 3 ila 7 ay arasindadir.
  • #4145435
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.