Australorp-Sussex-Wyandotte-Fizan-Brahma Civcivleri

Australorp-Sussex-Wyandotte-Fizan-Brahma Civcivleri

Ege » Kütahya » Kütahya
15₺
  • 15₺
    Ege » Kütahya » Kütahya
Australorp-Sussex-Wyandotte-Fizan-Brahma Civcivleri
 
Australorp-Sussex-Wyandotte-Fizan-Brahma Civcivleri Australorp-Sussex-Wyandotte-Fizan-Brahma Civcivleri Australorp-Sussex-Wyandotte-Fizan-Brahma Civcivleri Australorp-Sussex-Wyandotte-Fizan-Brahma Civcivleri Australorp-Sussex-Wyandotte-Fizan-Brahma Civcivleri Australorp-Sussex-Wyandotte-Fizan-Brahma Civcivleri
Australorp-Sussex-Wyandotte-Fizan-Brahma Civcivleri satılıktır arkadaşlar.Vitaminleri ve veba aşıları yapılmıştır. Australorp blue, black ve white türleri var elimde yeni çıkım fiyatları 18 lira 2-3 haftalık fiyatları 23 lira Sussex de ise light-blue sussex türleri yeni çıkım fiyatları 18 lira 2-3 haftalık fiyatları 23 lira Silver-Blue Wyandotte ve Rahibe Fizan yeni çıkım fiyatları 24 lira 2-3 haftalık fiyatları 32 lira Gold Brahmayeni çıkım fiyatları 19 lira 2-3 haftalık fiyatları 26 lira Civcivlerimiz %100 orjinal Civcivler yumurtadan çıktıktan itibaren sıcaklık ve nem ölçerler sayesinde en ideal koşullarda büyütülmektedir. Her hafta sonu çıkım alıyorum arkadaşlar isteklerini telefon ile bildirebilirsiniz.
  • #4170680
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.