Antalya Merkez devren kiralık Restaurant - kafe

Antalya Merkez devren kiralık Restaurant - kafe

Akdeniz » Antalya » Antalya
45.000₺
  • 45.000₺
    Akdeniz » Antalya » Antalya
Antalya Merkez devren kiralık Restaurant - kafe
 
Antalya Merkez devren kiralık Restaurant - kafe Antalya Merkez devren kiralık Restaurant - kafe Antalya Merkez devren kiralık Restaurant - kafe Antalya Merkez devren kiralık Restaurant - kafe Antalya Merkez devren kiralık Restaurant - kafe Antalya Merkez devren kiralık Restaurant - kafe
Antalya Merkez Saat Kulesi Merkez İş bankası şubesi çaprazı Turistik Kaleiçi girişte bulunan Restaurant-Cafe faaliyette olup içerisindeki herşeyiyle (20 masa, 50 sandalye, pizza fırını, mikrodalga fırın, deep freezeler yatay derin dondurucu, buzdolapları, ocak, waffle makinesi, benmari, tabak takımları, çatal kaşık bıçak takımları, kahve ve diğer içecek tabak ve bardakları, her katta 1 adet olmak üzere klimalar, bulaşık makinesi......ve birçok eşyalarıyla beraber görülmeye değer dekorasyonu ile devren kiralıktır. devir ücreti 45.000 TL.(görüşülür) kira 1.990 TL.Yurtdışına yerleşme nedeninden dolayı acilen devren kiralık.İş yeri Vakıflar Bölge Müdürlüğünden kiralık olduğundan dolayı normalde özel kişiden işyeri kiraladığınızda her ay ödemeniz gereken % 25 kira stopajını ödemezsiniz. kurulu düzeni ve sabit müşterileri, İç ve dış dekorasyonu ile çevredeki dükkanlardan ayrılan restoranımız sokaktaki tek 3 katlı ve teraslı olan dükkandır. ayrıca iş yeri önüne restoranın cephesi kadar masa ve sandalye koyabilirsiniz. Araç trafiğine kapalı yürüyüş yolu üzerinde. Turistlerin geçiş güzergahında ve kaleiçi başlangıç yerinde bulunduğundan kaleiçi otellerinde kalan turistlerine de hitap edeceğinizden dolayı sezon içerisinde hem de merkezde bulunduğundan çevredeki banka ve diğer kuruluş çalışanlarına hitap ettiğinden sezon dışında da mevki olarak çok iyi bir yerdedir.
  • #1754384
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.