Antalya Kemer'de Devren Kiralık Fast-food Cafe

Antalya Kemer'de Devren Kiralık Fast-food Cafe

Akdeniz » Antalya » Kemer
10.000₺
  • 10.000₺
    Akdeniz » Antalya » Kemer
Antalya Kemer'de Devren Kiralık Fast-food Cafe
 
Antalya Kemer'de Devren Kiralık Fast-food Cafe Antalya Kemer'de Devren Kiralık Fast-food Cafe Antalya Kemer'de Devren Kiralık Fast-food Cafe Antalya Kemer'de Devren Kiralık Fast-food Cafe
Kemer 2 girişinde (Dörtyol Caddesi girişi)Acilen devren kiralık çalışır vaziyette fast-food cafe. Dış ön ve yan cephesi masa atmaya elverişlidir. Dükkanın aylık kirası 1000 TL'dir. Dükkanın bulunduğu caddede 2 dershane, hemen arkasında bir ilköğretim okulu vardır. İçki ruhsatı alınabilir durumdadır. 1- senur marka profoyonel tost makinesi 2- fritöz cift gözlü 3- pleyt 4- sosis bomber çift gözlü 5- 5 çekmeceli beko marka derin dondurucu 6- vestel marka set altı buzdolabı 7- 7 adet masa 8- 28 adet sandalye 9- 2 adet 190cm lik krom çalışma tezgahı 10- 1 adet evyeli çalışma tezgahı 11- davlumbaz 12- yazar kasa ( normali 500 tl civarı beyin 150 tl ye değiştirilip sıfır oluyo ) 13- meşale marka çay ocağı 14- 2 adet ev tipi tüp 15- bol miktarda bardak ( herçeşit meşrubat çay vs. ) 16- eğer olçüler uyarsa bar tezgahı da var 17- 1 adet uzun mesrubat dolaplarından ( coca colanınkile.rden ) 18- 1.5 metreye 3.5 metre ışıklı tabela Bunun yanında küçük aletler tost maşası, portakal sıkacağı vs. var. Bol miktarda krom kap var. Onlar çok önemli hijyen için zaten artık herseyi krom istiyorlar; başkasına izin vermiyorlar küçücük seyler de çok para tutuyor. Tabaklar, kaşıklar, bardaklar ve hemen hemen tüm mutfak eşyaları mevcuttur.
  • #1740484
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.