Anne Altından Scotish Fold & Straight Yavrular

Anne Altından Scotish Fold & Straight Yavrular

Marmara » Bursa » Bursa
650₺
Anne Altından Scotish Fold & Straight Yavrular
 
Anne Altından Scotish Fold & Straight Yavrular Anne Altından Scotish Fold & Straight Yavrular Anne Altından Scotish Fold & Straight Yavrular Anne Altından Scotish Fold & Straight Yavrular Anne Altından Scotish Fold & Straight Yavrular Anne Altından Scotish Fold & Straight Yavrular
Safkan Scottish Fold , Scottish Straight & British Shorthair Yavru Kedilerimiz de Yaz İndirimi! Yavrularımızın Fiyatları 650 tl başlamaktadır. Rengine göre değişmektedir. Detaylı bilgi için Whatsup :0539 432 03 11 İnstagram/safkanpatiler Tüm Yavrularımız Felv/ Fiv Negatif hastalık taşımayan sağlıklı yavrulardır. Aşı karneleriyle birlikte İstanbul ve Bursa içi elden teslim ediyoruz...Diğer Şehirler için uçakla gönderim yapabilirim! letişim :0539 432 03 11 Yavrularımızı Nasıl Sahiplenebilirsiniz? Yavrularımız yeterince anne sütü aldıktan sonra, kendi başlarına kuru mama yemeye başlayıp ve tuvalet eğitimlerini aldıktan sonra yavrularımızı bizim gibi özenli bir şekilde bakabileceğine inandığımız yeni ailelerine sahiplendirilmekteyiz. Bu süreç içersinde iletişime geçerek beğendiğiniz yavruların rezarvasyonunu yapabilirsiniz. Kedilerimiz Ne Şartlarda Bakılmakta? Tüm patilerimiz ırk özelliklerini en iyi şekilde taşımakta olan safkan kedilerdir ve evimizde bizimle birlikte yaşamaktadırlar.Kendimiz de birer veteriner hekim adayı olduğumuz için kedilerimizin sağlığı en önem verdiğimiz konulardan biridir.Sürekli veteriner kontorulunde bakmakta olduğumuz kedilerimizin aşılarını düzenli olarak takip etmekteyiz.Ayrıca düzenli sağlık kontrollerinin yanısıra beslenmenin de patilerimizin sağlıklı bir yaşam sürmesi için kilit noktalardan biri olduğunun bilincindeyiz. Özellikle de immun sistemi daha gelişmemiş olan yavruların yaşamlarının erken dönemlerinde yeterli anne sütü almalarını önemsemekteyiz bu sayede bağışıklık sistemi yeterince gelişmiş yavrularımızın ileriki yaşlarda daha sağlıklı bir hayat sürmesini amaçlamaktayız. Yeterince anne sütü aldıktan sonra yavrularımızın gelişimini premium kuru mama ve konserve mamalarla desteklemekteyiz.Ayrıca yeni doğan yavrularımızın güçlü bir bağırsak sistemi oluşturması ve sindirim sisteminin patojenlere karşı direncini artırması amacıyla yem katkı maddesi olarak probiyotik ve enzim kombinasyonları kullanmaktayız.
  • #4047410
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  • Scottish Fold&Scottish Straight, Scottish Straight Kedi Yavruları Sahiplendirme

    Scottish Fold & Scottish Straight kedilerin, Scottish Straight Kedi Yavrularını ...

  • Satılık (dişi) İran Kedisi

    Sarı beyaz safkan dişi iran kedisi, 3 aylık fiyata 1000 TL yazdım ama görüşülebi ...

  • scr belgeli skotiş fold britiş shorthaır egzotig shorhaır garantili yavrular ank

    **********AYHAN PET SHOP*** 41. YILIMIZ********** AŞILI KARNELİ VETERİNER KONTRO ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.