Anne Altından SAFKAN GOLDEN RETRIEVERLAR

Anne Altından SAFKAN GOLDEN RETRIEVERLAR

Marmara » İstanbul » Maltepe
1.000₺
Anne Altından SAFKAN GOLDEN RETRIEVERLAR
 
Anne Altından SAFKAN GOLDEN RETRIEVERLAR Anne Altından SAFKAN GOLDEN RETRIEVERLAR Anne Altından SAFKAN GOLDEN RETRIEVERLAR
Annemiz: -Safkandır -Proplan ile beslenmiştir -Bütün aşıları tamdır -İnanılmaz duygusal, oyuncu ve sevgi doludur Babamız: -Safkandır -Hills ile beslenmiştir -Bütün aşıları tamdır -Çok yakışıklıdır -Koyu tarçın rengindedir Ben kızımız Dior'un annesiyim. Kızımız 25 Kasım Pazar günü tam 9 tane tosun dünyaya getirmiştir. Hepsi inanılmaz sağlıklıdır. Veteriner hekimimiz ile her gün irtibatta büyütülmektedir. Bebişler Anne sütü içmeye devam etmekteler. 9 yavrudan 2 sini baba tarafı alacak geri kalan 7 yavrumuz için ömürlük yuva arıyoruz. TOPLAMDA 4 DİŞİ 3 ERKEK YUVA ARIYOR Alacak kişiler ile devamlı irtibatta olacağımı bildirmek isterim. Yavrularımızın hepsi sağlıklıdır. 1.5-2 aylıktan önce vermeyeceğim. Hepsi anne sütünü iyice içmesi gerektiğini düşünüyorum. Ciddi, sorumluluk sahibi, asla ama asla başka birine vermeyecek heleki sokağa atmayacak arkadaşlar irtibata geçsinler lütfen Her gün minnoşların fotoğraflarını videolarını çekiyorum. İsteyen olursa ekstradan fotoğraf video yollayabilirim. SAFKAN GOLDENLARI NASIL ANLARSINIZ? Fiziksel Özellikler 1. Golden retrieverler tek renk olur. (ender olarak 2 renkli olsa da bu kusur sayılır.) 2. Ayaklar perdelidir(ben kendi köpeğimde bunu hiç farketmemiştim )^ 3. Kulaklar aşagıya doğru sarkık, orta büyüklükte ve beden renginden daha koyu veya aynı renktir. 4. Burun kesinlilkle siyah olmalıdır. 5. Gözler siyah-kahve renklerinin karışımıdır ve birbirine yakındır. 6. Kuyruk kesinlikle kıvrık tutulmaz. Düz ve neşeli bir şekilde sallanır. 7.Gögüs ve ön ayakların arkasındaki tüyler uzundur.(yavruyken gögüsteki tüyler anlaşılabilirmiş) 8.Çene makas kapanışıyla kapanmalıdır(ne olduğunu bilmiyorum) 9.Patiler iri ve belirgindir 10.Burunla alın arasında belirgin bir açı vardır. Asla düz olmamalıdır. Bilinmeyen Karakteristik Özellikleri 1.Goldenler av köpeğidir hareketli herşeye(uçan, kaçan, yüzen) tepki gösterir dikkat ederler. 2.Atılan nesleri geri getirmeye meyillidir. 3. Sudan çok fazla korkmazlar. 4. Zeki, akıllı, sadık, uysaldır. Belirtilen bir komutu 3-10 tekrar sonrası öğrenebilirler.
  • #4111283
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • satılık cane corse yavruları :

    CANE CORSA YAVRULAR BURSADA ŞANSLI PATİLERDE SÜPER CANE CORSE YAVRULAR ŞİMDİ ŞAN ...

  • konya meramda kayıp golden

    GOLDEN CİNSİ DİŞİ KÖPEĞİMİZ KONYA MERAM ALAVARDI MAHALLESİ FATİH CADDESİ CİVARIN ...

  • Av Köpeği Seter

    Merhaba arkadaşlar Dişi av köpeğimiz yavrulamıştır Elimizde 5 adet av köpeği k ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.