Anlaşmalarıyla Devren Satılık Oto Servisi

Anlaşmalarıyla Devren Satılık Oto Servisi

İç Anadolu » Ankara » Ankara
260.000₺
  • 260.000₺
    İç Anadolu » Ankara » Ankara
Anlaşmalarıyla Devren Satılık Oto Servisi
 
Anlaşmalarıyla Devren Satılık Oto Servisi Anlaşmalarıyla Devren Satılık Oto Servisi Anlaşmalarıyla Devren Satılık Oto Servisi Anlaşmalarıyla Devren Satılık Oto Servisi Anlaşmalarıyla Devren Satılık Oto Servisi
Servisimiz Ankara / Şaşmaz oto san sit. olup ümitköy'e açılacak olan yeni bulvar üzerindedir. Harita üzerinde diğer sayfada konumunu görebilirsiniz. 800m2 den iki kat olup, yaklaşık 200m2 tel örgülerle çevrili oto parkı (kamera sistemi ile denetlenir) mekanik, kaporta, boya, elektrik ve klima bölümlerinden oluşmaktadır. İki farklı serviscilik sisteminin anlaşmalı servisliğini yapmaktayız. Servisimiz, Yetkili servis için gerekli tüm özellikleri taşımaktadır. Eksiksiz hazır kurulu düzen olarak çalışanları, malzemeleri ve mevcut stokları ile kapısını açtığınız an kazandıran bir servistir. Çeşitli kurum ve kuruluşlarla özel anlaşmaları mevcuttur. Firma Limited şirket olup komple devredilecektir. Almayı düşünen arkadaşlara şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
  • #3039009
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.