Ankarada günlük kiralık ev apart daire

Ankarada günlük kiralık ev apart daire

İç Anadolu » Ankara » Çankaya
170₺
  • 170₺
    İç Anadolu » Ankara » Çankaya
Ankarada günlük kiralık ev apart daire
 
Ankarada günlük kiralık ev apart daire Ankarada günlük kiralık ev apart daire Ankarada günlük kiralık ev apart daire Ankarada günlük kiralık ev apart daire Ankarada günlük kiralık ev apart daire Ankarada günlük kiralık ev apart daire
Dairelerimiz Günlük ve kısa süreli kiralamalar şeklinde yapılmaktadır., 4 kişinin konforla konaklayabileceği kapasitede , Amerikan Mutfak Doğalgaz Kombi , Klimalı, 24 Saat Sıcak Su , Wifi/ İnternet, LCD TV, Uydu Yayını, Full Mobilya Beyaz Eşya, Amerikan Kapı, Laminant Parke, Modern Dekorasyon, Şık Aksesuarlar, Temiz Havlu & Temiz Çarşaf, Çelik Kapı, Ses & Isı yalıtımı Led aydınlatma, Kolay Ulaşım, AVM & Eğlence merkezlerine yakın Evodak Ankara genelinde günlük kiralık Ev Ofis Daire Apart konusunda uzmanlaşmış kadrosu ile evinizin rahatlığını bulabileceğiniz ve sizin için özenle tasarlanan konaklama yerlerini hizmete sunmaktadır. Balgat, Yıldız ve Gazi Osman Paşa 'da hizmete açılmış olan dairelerimizle sizlere hizmet vermekteyiz. Firmamız; Siz müşterilerimizin göstermiş olduğu memnuniyetten dolayı kurumsal çerçeve içersindi hızla büyüyüp bünyesine sürekli Ankara genelinde yeni hizmet noktaları eklemektedir. Firmamız ;konukları için nezih, hijyenik ve beklentilere cevap veren ayrıcalıklar sunar. Türk aile yapısını, değerlerini ve misafirperverliğini profesyonel kimliğiyle bütünleştirmiştir. Ankara dışında ikamet eden ve belli sebeplerden dolayı kısa süre için Ankara 'ya seyahat eden kişilere ve firma çalışanlarına evlerinin konforunu temin ediyoruz. Müşteri portföyümüzü özellikle Yöneticiler İşadamları Fuar katılımcıları Fuar ziyaretçileri Yabancı firmalar ve çalışanları Satın alma görevlileri Bayiler Stajyerler Kongre katılımcıları Delege Üyeleri Tedavi amaçlı bulunanlar Siyasi amaçlı gelenler Mümessiller Oda, Dernek, Vakıf v.b Üyeleri Mezuniyet ve Yemin törenlerine katılanlar Vize işlemleri seyahat edenler oluşturmaktadır. Yurtdışından; Avrupa, İngiltere, Orta Asya Ülkeleri ve Orta Doğu Ülkeleri gibi birçok ülkeden şehrimizde bulunan yabancı misafirlerimize de hizmet vermekteyiz.
  • #3936445
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.