Ankarada Sahibinden Kiralık 3+1 Demetevlerde Daire

Ankarada Sahibinden Kiralık 3+1 Demetevlerde Daire

İç Anadolu » Ankara » Demetevler
500₺
  • 500₺
    İç Anadolu » Ankara » Demetevler
Ankarada Sahibinden Kiralık 3+1 Demetevlerde Daire
 
Ankarada Sahibinden Kiralık 3+1 Demetevlerde Daire Ankarada Sahibinden Kiralık 3+1 Demetevlerde Daire Ankarada Sahibinden Kiralık 3+1 Demetevlerde Daire Ankarada Sahibinden Kiralık 3+1 Demetevlerde Daire Ankarada Sahibinden Kiralık 3+1 Demetevlerde Daire Ankarada Sahibinden Kiralık 3+1 Demetevlerde Daire
Dairemizin Adresi:İvedik Cad. Talas Apt. No:77/32 8 Kat Yenimahalle bitimi Demetevler girişi Ankara Dairenin Özellikleri : Demetlerparkı'nın tam karşısında önü açık park manzaralı önünden hertürlü ulaşım aracı geçmektedir. (Otobüs, Minibüs).Metro istanyonuna 50 metre olup yürüme mesafesindedir.Kapıcı vardır.Asansörlü. Binanın otopark sorunu yoktur.Kendine ait otopark alanı vardır. Banyosu yapılıdır.Hilton Lavabo mevcuttur. Isınma sistemi: Bina yeni boyanmış izolasyon yapılmıştır.Doğalgaz merkezi sistem ısınma sitemidir.Çift cam ısıcam vardır. Daire 3+1 olup 140m2 dir. Bir adet daire içinde kendinize ait eşyalarınız için kiler bulunmaktadır.Büyük arka balkonu vardır. Bakkal, market, eczane.... ve diğer bütün ihtiyaçlar binanın altındaki dükkanlarda mevcuttur.
  • #1948359
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.