Ankara ve çevresinde lokma tatlısı döken ilk ve tek lokmacısı

Ankara ve çevresinde lokma tatlısı döken ilk ve tek lokmacısı

İç Anadolu » Ankara » Ostim
Görüşülür
  • Görüşülür
    İç Anadolu » Ankara » Ostim
Ankara ve çevresinde lokma tatlısı döken ilk ve tek lokmacısı
 
Ankara ve çevresinde lokma tatlısı döken ilk ve tek lokmacısı Ankara ve çevresinde lokma tatlısı döken ilk ve tek lokmacısı Ankara ve çevresinde lokma tatlısı döken ilk ve tek lokmacısı Ankara ve çevresinde lokma tatlısı döken ilk ve tek lokmacısı Ankara ve çevresinde lokma tatlısı döken ilk ve tek lokmacısı Ankara ve çevresinde lokma tatlısı döken ilk ve tek lokmacısı
ankaranın ilk ve tek izmir lokması - saray lokması efe lokma !... firmamız efe lokma ile gıda sektöründe 2010 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürmektedir. hayır işlerinizde, düğünlerinizde, organizasyonlarınızda, kermes, festival ve şenliklerde... özel olarak tasarlanmış makinesi ile el değmeden hijyenik bir şekilde uzman kadromuz ve araçımız ile sıcak lokma tatlısı, tulumba tatlısı, helva, çibörek yapmaktayız. yapmakta olduğumuz ürünlerin içerisinde herhangi bir katkı maddesi veya zararlı olabilecek yanmış veya atık yağ, glikoz, vs. kullanılmamaktadır! çibörek içinde kullanılan kıyma kesinlikle yerli et olup.istenildiği takdirde peynirli olarakta yapılabilir.tatlıların şerbeti tarafımızdan içerisinde herhangi bir sağlığa zararlı ürün bulunmadan hazırlanmaktadır. kullanılan ayçiçek yağı gözünüzün önünde sıfır olarak açılmaktadır. yapılan işler hakkında daha detaylı bilgi alma için; facebook'dan https://www.face book.com/pages/efe-lokma ve twiter 'dan https://twitter.com/efelokma bi zi takip edebilirsiniz. siparişleriniz ve organizasyonlarınız için lütfen 7 gün önceden randevu alınız. kayhan recep kaygusuz irtibat telefonu: saygılarımızla.
  • #4019250
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.