Ankara /Küçükesatta , günlük , haftalık, aylık , mobilyalı kiralık daire

Ankara /Küçükesatta , günlük , haftalık, aylık , mobilyalı kiralık daire

İç Anadolu » Ankara » Küçükesat
90₺
  • 90₺
    İç Anadolu » Ankara » Küçükesat
Ankara /Küçükesatta , günlük , haftalık, aylık , mobilyalı kiralık daire
 
Ankara /Küçükesatta , günlük , haftalık, aylık , mobilyalı kiralık daire Ankara /Küçükesatta , günlük , haftalık, aylık , mobilyalı kiralık daire Ankara /Küçükesatta , günlük , haftalık, aylık , mobilyalı kiralık daire Ankara /Küçükesatta , günlük , haftalık, aylık , mobilyalı kiralık daire Ankara /Küçükesatta , günlük , haftalık, aylık , mobilyalı kiralık daire Ankara /Küçükesatta , günlük , haftalık, aylık , mobilyalı kiralık daire
Ankara /Küçükesatta mobilyalı 3 oda 1 salon evimi günlük , haftalık, aylık olarak kiraya veriyorum . Evde ihtiyacınız olan mobilya ve beyaz eşyalar mevcuttur (valizinizle gelmeniz yeterlidir. ) 1 adet çift kişilik , 2 adet tekkişilik baza yatak , açıldığında yatak olan 2 adet 3 lü kanepe , 2 adet tekli koltuk , 2 adet 56 ve büyük ekran tv, uydu , mutfakta buzdolabı , çamaşır makinası , yedek çarşaf , nevresim , yorgan , battaniye , yemek masası sandalye yerler kalebodur , laminant içi yapılı temiz , bakımlı bir dairedir. resimde gördüğünüz evin aynısıdır. Ulaşım : kızılaydan ve ulustan , sıhhıyeden 160 nolu otobüs, ulustan seyranbağları küçükesat dolmuşları , kızılaya , kocatepeye yürüyerek rahat 15-20 dakikada gidilir. Yurtiçinden , yurtdışından, toplantı , seminer, hastane, eğitim vd. kısa ve uzun süreli konaklamaya gelecek olan misafirlerimiz için son derece temiz , bakımlı bir dairedir. Günlük 90 tl. x haftalık : 600 aylık : 1500 tl.
  • #3731014
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.