Amasya Tartı Sanayi Neta BAskül

Amasya Tartı Sanayi Neta BAskül

Karadeniz » Amasya » Suluova
Görüşülür
  • Görüşülür
    Karadeniz » Amasya » Suluova
Amasya Tartı Sanayi Neta BAskül
 
Amasya Tartı Sanayi Neta BAskül Amasya Tartı Sanayi Neta BAskül Amasya Tartı Sanayi Neta BAskül Amasya Tartı Sanayi Neta BAskül
Firmamız 1 tondan 100 tona kadar çeşitli ebatlarda Kamyon, Treyler ve Vagon kantarları ağırlıkta olmak üzere müşteri talebi doğrultusunda çeşitli tartım kantarları (isteğe göre özel imalat), bant kantarları, silo kantarları, canlı hayvan baskülü, kütle kantarı, otomatik varil dolum kantarları imalatı yapmaktadır. Sizlere daha çeşitli ürünler sunmak için çalışmalarımız sürekli devam etmektedir. Ayrıca anlaşmalı olduğumuz firmalarında satış ve ürün temsilciliğini yapmaktayız. Türkiye'de yeni düzenlenen kanunlar çerçevesinde her türlü tartı ve tartı aletleri konusunda imalat, teknik servis, bakım, onarım, kalibrasyon hizmetlerini Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Ölçüler ve Standartlar Genel Müdürlüğü Kanunlarına uygun YETKİ BELGELİ Firma olarak yapmaktayız. Sayın yetkili Firmanızın ölçü ve tartı aletleri konusunda ileride doğabilecek tüm ihtiyaçlarının Firmamız tarafından karşılanacağının bilinmesini, tarafınızdan açılacak imalat, tamir, bakım ve revizyon ihalelerine firmamızın da davet edilmesi dileğiyle Çalışmalarınızda başarılar diler, bilgilerinize Saygılarımızla arz ederiz.
  • #3266287
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.