Altınoluk'ta kiralık yazlık. Müstakil bahçeli dublex denize 94m.

Altınoluk'ta kiralık yazlık. Müstakil bahçeli dublex denize 94m.

Marmara » Balıkesir » Altınoluk
80₺
  • 80₺
    Marmara » Balıkesir » Altınoluk
Altınoluk'ta kiralık yazlık. Müstakil bahçeli dublex denize 94m.
 
Altınoluk'ta kiralık yazlık. Müstakil bahçeli dublex denize 94m. Altınoluk'ta kiralık yazlık. Müstakil bahçeli dublex denize 94m. Altınoluk'ta kiralık yazlık. Müstakil bahçeli dublex denize 94m. Altınoluk'ta kiralık yazlık. Müstakil bahçeli dublex denize 94m. Altınoluk'ta kiralık yazlık. Müstakil bahçeli dublex denize 94m.
Evimiz site içerisinde, müstakil, bahçeli dublekstir. Çanakkale-İzmir yoluna 1 km deniz tarafındadır. Güre 3, Akçay 8, Altınoluk 9, Edremit 16, Balıkesir 100, Çanakkale 108, İstanbul (Esenler) 417 km , mesafededir. Plaja uzaklığı 94m.dir. Büyük marketlerden ayrı olarak site içerinde ve yakın sitelerde normal marketler vardır. Sitemizden Edremit’e kadar belediye otobüsleri vardır. Altınoluk, Alp Dağlarından sonra, dünyada oksijen zenginliği bakımından 2. gelmektedir. Denizi son derece temizdir. Evimiz 6 yataklıdır. Özel suyumuz ücretsizdir. Uzun süreli kiralamalarda pazarlık yapılır. Temmuz-Ağustos dışındaki aylarda fiyatımız %50 indirimlidir. Kiralık evlere henüz ADSL bağlı değildir.Ev sahibinden yada İnt kafeden istifade edilebilmektedir.. Bu evlerimiz aynı zamanda satılıkt
  • #2181721
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.