Altın Gümüş Boşluk Ayrımlı Elektronik Alan Tarama Cihazı NOVA

Altın Gümüş Boşluk Ayrımlı Elektronik Alan Tarama Cihazı NOVA

Marmara » İstanbul » Bayrampaşa
950₺
  • 950₺
    Marmara » İstanbul » Bayrampaşa
Altın Gümüş Boşluk Ayrımlı Elektronik Alan Tarama Cihazı NOVA
 
Altın Gümüş Boşluk Ayrımlı Elektronik Alan Tarama Cihazı NOVA Altın Gümüş Boşluk Ayrımlı Elektronik Alan Tarama Cihazı NOVA
AYRIMLI ÇİFT SİSTEM ELEKTRONİK ALAN TARAMA CİHAZI Define ile uğraşan insanların, arazide yaşadıkları sıkıntıların içinde en önemlilerinden biri de, aradıkları metalin tam olarak nerede olduğunu bilememeleridir. buyukce bir arazide aranılan malzemenin yerini tespit etmek ve bu sıkıntıyı ortadan kaldırmak için, alan tarama adı verilen aletler kullanılmıştır. Mazisi çok eski olan alan tarama cihazlar (halk dilinde bu cihazlara çubuk denir) hakkında bugüne kadar birçok yorumlar yapılmıştır. Çalışma mantığı tam anlamıyla izah edilemeyen, içine değişik malzeme konarak hazırlanmış alan taramalar kullanıcıları mağdur etmiştir. Biz definecilerin ihtiyaçlarını ve sıkıntılarını çok iyi biliyoruz. Bu nedenle satışını yaptığımız, 6 metre derinliğe ve altın ayırımına sahip, boşluk bulan dedektörlerimizle, kitaplarımızla, kiralama sistemimizle yıllardır definecilere hizmet vermekteyiz. Hizmetlerimize bir yenisini daha ekledik, artık alan tarama sistemler sır olmaktan, yanıltmaktan çıkıyor. Nova adlı 500 metre kare alan tarama özellikli, sadece altına duyarlı, frekans destekli, içindeki bileşikler sayesinde altın dışındaki diğer frekansları eleme özellikli elektronik alan taramamızı siz değerli müşterilerimizin kullanımına sunmaktan mutluluk duyarız. Dedektör Market'ten!.. Adres: Terazidere Mah. Öztekin Cad. No. 16 (Esenler Otogarı Civarı) Bayrampaşa / İstanbul Web Sitesi http://www.dedektormarket.com Tel: Cep :
  • #3549646
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.