Almanyadan 2.EL Tarim Araclari ve Makinalari satilik

Almanyadan 2.EL Tarim Araclari ve Makinalari satilik

Yurtdışı
Görüşülür
  • Görüşülür
    Yurtdışı
Almanyadan 2.EL Tarim Araclari ve Makinalari satilik
 
Almanyadan 2.EL Tarim Araclari ve Makinalari satilik Almanyadan 2.EL Tarim Araclari ve Makinalari satilik Almanyadan 2.EL Tarim Araclari ve Makinalari satilik
Almanyadan 2.EL Tarim Arac ve Tarim Makinalari ihracat ediyoruz. Avrupa Marka Bicer Döver , Traktörler, Misir bic. araclari, Pancar Hasat Toplama Makinalari. Elimizde bulunan Bicer Döverler Markalari : CLAAS , NEW HOLLAND , JOHN DEERE , DEUTZ FAHR , FENDT , ( Claas marka bicer döverlerde ayri düsük fiyat yapabilirim ) Elimizde bulunan Misir bic. ( CORN CRACKERler ) Makinalari: CLAAS, MENGELE, KEMPER , NEW HOLLAND Elimizde bulunan Pancar toplama Makinalari: FRANZKLEINE Elimizde bulunan Traktör Markalari: CLAAS , NEW HOLLAND , JOHN DEERE , DEUTZ FAHR , FENDT , CASE - IHC , STEYR , RENAULT , VALMET , FORTSCHRITT , FIAT , MERCEDES - DAIMLER , FORD, MASSEY FERGUSON ... ( yine Claas marka traktörlerde ayri, düsük fiyat yapabilirim ) Römorklar: Böckmann , Diverse , Welger Eigenbau, Krüger , Sonstige , Diedam   Makinalara bizzat kendinizde burada baka bilirsiniz önceden arayip termin yapin Bicer Döver ve Traktörlerin hepsi süper durumda, sunmus oldugumuz Fiyatlarida Türkiyenin hic bir yerinde bulamassiniz.Ayrica Satmakla kalmiyor, Dilediginzde Aracin bütün Yedek Parca Servis´iylede bizzat biz ilgileniyoruz (bizden satin almis oldugunuz makina icin) burdan size yolluyoruz kesinlikle Original ve yine Türkiyede bulamiycaniz uygun Fiyatlara. Siz sadece makina soruyorsunuz eger sormus oldugunuz arac var ise, eposta ile Aracin Bütün gereken bilgilerini, Resimleriyle beraber yolluyorum size, dilediginiz zaman Türkiyeye Gelebiliyoruz Görüsebiliriz, anlasma yapabiliriz, Makinaniz en gec 8 Gün icinde Teslim ediliyor ayrica Yaninizda dilerseniz ustayla beraber arac basdan sona kadar kontrol edilebiliyor. Türkiye giris Gümrük islemleriyle biz ugrasiyoruz , ayri bir masraf cikmiyor , ve Size sunmus oldugum fiyatlarin icinde Türkiye ( standarda olarak Mersin ) Teslim fiyatida icindedir.   Dis Tic.Müstes. izninden dolayi Makinalarda 9 Yasindan yasli Makinayi malesef getiremiyoruz. Anlayisiniz icin tesekkürler.  
  • #1921107
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.