Alanyada satılık müstakil bahceli 2kat çift dare ev

Alanyada satılık müstakil bahceli 2kat çift dare ev

Akdeniz » Antalya » Alanya
350.000₺
  • 350.000₺
    Akdeniz » Antalya » Alanya
Alanyada satılık müstakil bahceli 2kat çift dare ev
 
Alanyada satılık müstakil bahceli 2kat çift dare ev Alanyada satılık müstakil bahceli 2kat çift dare ev Alanyada satılık müstakil bahceli 2kat çift dare ev Alanyada satılık müstakil bahceli 2kat çift dare ev Alanyada satılık müstakil bahceli 2kat çift dare ev Alanyada satılık müstakil bahceli 2kat çift dare ev
Alanya elikesik mevkiinde, 2katlı çifdare, 600m.arsası ile satlıktır .Darenin birisi oturulacak vaziyettedir.binanın ününün kapanma ihtimaliyoktur.avsallar.konaklı manzaraslı.deniz ve güneş görür.akşamları balkonda denize batan güneşi seyredebilirsiniz.Alabildiğine manzaralıdır.binanın arka tarafında yapılaşma yoktur.çünkü armandır.arkatarafıda orman mazaralıdır.Yani alıcılar için diyorum görmeye deger. ben malsahiyim.müstakil tapudur. Evin alanyaya uzaklığı 9.km.sahile 2.5km.dr. oturulan dairenin dış çephesi sıvanıp teslim edilecektir.binanın üst katına çift dare teras katı yapma imkanı vardır.
  • #3846901
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.