Alanya günlük kiralık Daireler

Alanya günlük kiralık Daireler

Akdeniz » Antalya » Alanya
100₺
Alanya günlük kiralık Daireler
 
Alanya günlük kiralık Daireler Alanya günlük kiralık Daireler Alanya günlük kiralık Daireler Alanya günlük kiralık Daireler Alanya günlük kiralık Daireler Alanya günlük kiralık Daireler
Dairemiz 5 bloktan oluşan 5 içerisinde 3 havuz şelale tenis kortu olan muhteşem bir kompleksten oluşmaktadır. Komplekste muhteşem bahçeler şelaleler ve çocuk park bulunmaktadır. Waterfall residanstanta bir sürü kamelyalar bulunmaktadır.Kamelyalarda dinlenme keyfi bambaşkadır. Komplekste bir akarsu geçmekte müthiş bir doğal olayı size yaşatmaktadır. Dairelerimizde 24 sıcak su bulunmaktadır ve saç kurutma bulunmakta. Bütün dairelerimizde LCD tv olup koltukları yemek masaları ve mutfak eşyaları hepside ultra lükstür. Dairelerimizde güvenlik en üst seviyededir.Komplekste kapıcı olup her apartmanda bir kapıcı bulunmaktadır.Kapı kameralı olup ve telefonda dahili her yerle iletişim mevcuttur. Waterfall Residence'nin geniş dairelerinin hepsinde 2 yatak odası, 2 banyo ve 2 balkon vardır. Oturma odasında TV, oturma alanı ve bahçe manzaralı balkona açılan boydan boya pencereler yer almaktadır. Konuklar, tam donanımlı mutfakta kendi yemeklerini hazırlayabilirler. Mutfakta elektrikli su ısıtıcısı ve mutfak eşyalarının yanı sıra buzdolabı, fırın ve yemek alanı mevcuttur. Konuklar ayrıca Residence Waterfall'un yanındaki süpermarketten gıda alışverişi yapabilir. Tesisin çocuk yüzme havuzu ve mini golf sahası konukların hizmetindedir. Halk plajında şezlonglar ve şemsiyeler kiralanabilmektedir. Ayrıca tesise birkaç dakikalık yürüme mesafesindeki çok sayıda restoran ve kafeyi de ziyaret edebilirsiniz. Antalya Havaalanı 134 km uzaklıktadır. Dim Çayı, Waterfall Residence'ye arabayla 10 dakika mesafededir. Tesisin karşısında bir otobüs durağı vardır. Konuklar ücretsiz özel otoparktan yararlanabilirler. ELEKTRİK SU VE TEMİZLİK PARASI EKSTRADIR.(DAİRE TEMİZLİĞİ YAPANDAN ÜCRET ALINMAZ.YANİ ALDIĞI GİBİ BIRAKANDAN NOT:BU FİYATIMIZ 20 HAZİRANA KADAR GEÇERLİ OLUP .DİĞER AYLAR 150 TL DİR NOT:FİYATIMIZ EN AZ BİR HAFTALIK ZAMAN İÇİNDİR.DİĞER TARZDA GÖRÜŞÜLÜR.
  • #4017182
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Emlak
  2. Konut
  3. Kiralık
  4. Rezidans
  • REGUS / Kanyon Sanal Ofis Hizmeti, Kiralık Ofis, Profesyonel İş Çözümleri

    REGUS - KANYON Dünyanın lider tam donanımlı hazır ofis sağlayıcısı Regus, İstan ...

  • Antalya Konyaaltında satılık Lux residence

    Denize 800mt mesafede bulunan evimiz şu anda booking.com üzerinden günlük 50-80e ...

  • Antalya Sahibinden LÜX Full Eşyalı kiralık daire.Aylık, haftalık, günlük kiralık

    HOUSE-HOME FOR RENT DAİLY FOR RENT MONTHLY İN CENTER ANTALYA/Türkiye...LÜX FOR S ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.