Alanya Mahmutlarda denize yakın ful mobilyalı havuzlu

Alanya Mahmutlarda denize yakın ful mobilyalı havuzlu

Akdeniz » Antalya » Alanya
80₺
  • 80₺
    Akdeniz » Antalya » Alanya
Alanya Mahmutlarda denize yakın ful mobilyalı havuzlu
 
Alanya Mahmutlarda denize yakın ful mobilyalı havuzlu Alanya Mahmutlarda denize yakın ful mobilyalı havuzlu Alanya Mahmutlarda denize yakın ful mobilyalı havuzlu Alanya Mahmutlarda denize yakın ful mobilyalı havuzlu Alanya Mahmutlarda denize yakın ful mobilyalı havuzlu Alanya Mahmutlarda denize yakın ful mobilyalı havuzlu
EYLÜL AYINA ERKEN REZERVASYON FIRSATINI KACIRMAYINIZ. DAİRELERİMİZ MAL SAHİBİNDEN EŞYALI OLUP TÜM İHTİYAÇLARINIZI KARŞILAYABİLECEĞİNİZ . ŞEKİLDE TESLİM EDİLMEKTEDİR ... TÜM DAİRELERİMİZ RESİDENCEDIR.... ARKADAŞINIZLA RAHATLIKLA ÇEKİNMEDEN KONAKLAMA VE HAVUZUN KEYFİNİ ÇIKARMA İMKANINASAHİPSİNİZ .... HASTAHANEYE, ALIŞVERİŞ MERKEZLERİNE VE TÜM İHTİYAÇLARINIZI BİR TELEFONLA KARŞILAYABİLECEĞİNİZ MERKEZİ KONUMDA RESİDENCE DAİRELERDİR ... KULLANIM EŞYALARI (HAVLU, ÇARŞAF VB.) YENİLERİYLE DEĞİŞTİRİLEREK HİZMET VERİLMEKTEDİR ... DAİREMİZ KLİMALIDIR ... TÜM RESİMLER GERÇEKTİR! daire aynı binada salonlar farklı döşeli dairelerimize ait daireler.Uydu tv yayınları, , LCD televizyon. Bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, ocak, fırın, buzdolabı, su ısıtıcı(kettle) fön makinası. Yemek hazırlamanız ve tüketmeniz için gereken her türlü mutfak eşyası. Havlu, nevresim, extra battaniye, her türlü temizlik malzemeleri. 2adet klima. asansör, yangın merdiveni, çelik kapı, oto park... Tüketeceğiniz elektrik, su, 24saat sıçak su-klimaüçreti olarak günlük olarak 7TL.ALINMAKTADIR. bir defaya mahsuben, temizlik için, 50TL.ÜÇRET ALINMAKTADIR. Yemek ve her türlü tüketim ihtiyaçlarınızı ister yürüyerek isterseniz telefon ile rahatça karşılayabileceğiniz merkezi konumda resides DENİZE 250 METRE MESAFEDE.HAVUZU BÜYÜK VE KÜÇÜK BULUNMAKTADIR. MAYIS50tl-HAZİRAN-TEMMU Z-90TL -AĞUSTOS 90TL EYLÜL 80TL.ASLINDA BU DAİRELERİMİN FİYATI GÜNLÜK 150TL.OLUP FAKAT BAYRAM SEBEBİYLE FİYATI İNDİRDİM.
  • #3159637
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.