Akhisarda satılık chopper bisiklet

Akhisarda satılık chopper bisiklet

Ege » Manisa » Akhisar
1.250₺
  • 1.250₺
    Ege » Manisa » Akhisar
Akhisarda satılık chopper bisiklet
 
Akhisarda satılık chopper bisiklet Akhisarda satılık chopper bisiklet Akhisarda satılık chopper bisiklet Akhisarda satılık chopper bisiklet Akhisarda satılık chopper bisiklet Akhisarda satılık chopper bisiklet
bisikletin uzunluğu 2.80 . boyu 1.70 ten uzun olanlar rahatca sürebilir. herkesin binebileceği bisiklet türü değildir. başta amerika, almanya, hollanda, güney afrika cumhuriyeti, kanada, avustralya gibi ülkelerde klüpler kurulmak sureti ile çeşitli sosyal aktiviteler geziler düzenlenmektedir. bu ülkelerde yapılan tüm chopper tipi bisikletler ilgi odağı olmakta ayrı bir hava vermesinden ötürü kullanıcıları tarafından çok sevilmektedirler.tamamen el emeğinden imal edildiği için yapım süreci en az 15 gün sürmektedir.boyalar oto boyası ile elektrostatik boyadır. 50 cc iki zamanlı motor takılabilme özelliğine haiz yapısal özellik, vitesli ve vitessiz aktarma seçeneği, yapabilirsiniz. bu bisikleti 10 günce yaptırdım ve daha hiç binemedim satma sebebim ise türkiyeden gidiyor olmam bırakacak kimse yok. daha fazla resim isteyenlere özel olarak gönderebilirim. mail adresim . cocuk.master@hotmail.com cep numaram :
  • #3361744
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.