Akçağlayan yamaç evleri- 3+1 lüks daire

Akçağlayan yamaç evleri- 3+1 lüks daire

Marmara » Bursa » Yıldırım
85.000₺
  • 85.000₺
    Marmara » Bursa » Yıldırım
Akçağlayan yamaç evleri- 3+1 lüks daire
 
Akçağlayan yamaç evleri- 3+1 lüks daire Akçağlayan yamaç evleri- 3+1 lüks daire Akçağlayan yamaç evleri- 3+1 lüks daire Akçağlayan yamaç evleri- 3+1 lüks daire Akçağlayan yamaç evleri- 3+1 lüks daire Akçağlayan yamaç evleri- 3+1 lüks daire
Daire akçağlayan sitesinin üst sağ köşesinde giriş kapısına yakın yunusemre ormanının hemen alt kısmında yer almaktadır. Ön kısmında büyük bir bahçesi bulunup camlarında ferforje parmaklıklar mevcuttur. Balkon sürgülü camla kapatılmış evin içinde hiç bir eksik bulunmamaktadır. Bursa ovası manzaralıdır. Bunların dışında sitenin: 1. Negatif iyonlarla yüklü bol oksijenli havası 2. 180 m. rakımda bulunan proje alanı ile insanı dinlendiren yayla özellikleri gibi ortamı, 3. Yaz aylarında, ovaya göre 3-5 derece daha düşük, bunaltıcı olmayan iklim özelliği, 4. Çevre kirliliğinin hiçbir şekilde olmaması, 5. Ulaşım kolaylığı ve trafik sıkışıklığı yaşamamak için alternatif yolların olması, 6. Yazlık ev ve çevre özelliklerine sahip olması, 7. Ferah ortamı, geniş ova ve dağ manzarası, 8. Rekreasyon imkanlarının geniş ve doyurucu olması, 9. Spor alternatiflerinin çok fazla olması, 10 Kaplıkaya Cazibe Merkezine yakın olması, güney ve güneydoğusunun ormanla kaplı olması, 11. Proje alanının zemin yapısı, mukavemeti yüksek kaya türünden oluşmuş olması, 12. Çok katlı olmayan yapıları, depreme yangına, eğimli arazide olması sel felaketine karşı güven vermesi, 13. Konutlarda ve sitede, güven ve güvenliğin olması, 14. Otopark sorununun yaşanmayacak olmasıyla akçağlayan yamaç evleri bursanın gözde yerleşim noktaları arasında bulunmaktadır. not: masraf ödendikten sonra tokiye olan borcun devri yapılacaktır.
  • #3219410
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.