Acill Devren SATLIK MARKET-BAKKAL

Acill Devren SATLIK MARKET-BAKKAL

Akdeniz » Mersin » İçel
32.000₺
  • 32.000₺
    Akdeniz » Mersin » İçel
Acill Devren SATLIK MARKET-BAKKAL
 
Acill Devren SATLIK MARKET-BAKKAL Acill Devren SATLIK MARKET-BAKKAL Acill Devren SATLIK MARKET-BAKKAL Acill Devren SATLIK MARKET-BAKKAL Acill Devren SATLIK MARKET-BAKKAL Acill Devren SATLIK MARKET-BAKKAL
Faal durumda ve işlek cadde üzerinde bulunan 7 yıllık Marketimi, Sağlık problemlerimden ve tek kalmamdan ötürü DEVREN SATIYORUM. Marketimiz FATURA ÖDEME NOKTASI olup , Güvenlik kamera sistemi ile donatılmıştır. Gündoğdu mahallesi dolmuş güzergahı olan ŞAH DÜĞÜN SALONU caddesi üzerindedir. Dükkan kirası olarak yıllık 2, 500 tl ödüyorum. İşletmenin cirosu Sizin kabiliyetiniz ve insan iliskilerinizdeki başarınızla orantılıdır (Esnaflik).. Market hakkında detaylı bilgi için, Telefonla ulaşabilirsiniz yada Yazılı açık adresimize tanışmak için bekleriz..
  • #3996034
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.