Acil satılık Dikilide yazlık

Acil satılık Dikilide yazlık

Ege » İzmir » Dikili
100.000₺
Acil satılık Dikilide yazlık
 
Acil satılık Dikilide yazlık Acil satılık Dikilide yazlık Acil satılık Dikilide yazlık Acil satılık Dikilide yazlık Acil satılık Dikilide yazlık Acil satılık Dikilide yazlık
komple yeni pergole yapılmıştır 15.000 tlye, tüm doğramalar pimapenle değiştirlmiştir 4.000 tlye, iç kapılar amerikan panele çevrilmiş 2.500 tlye, italyan mutfak yaptırıldı 7.500 tlye özel dizayn, tüm ev laminant parke yaptırılmıştır 3.500 tlye, banyo ve wc yıkılıp yeniden yapılmış 4.250 tlye, yerden ısıtmalı kat kaloriferi ve kombi sistemi yapılmış 8.750 tlye arka ve ön bahçeleri çimlendirilmiş meyve ağaçları mevcuttur. vs. müstakil tapu site içinde herşeyi bitik düzgün bir sitededir krediye uygun olup bekçi ve bahçıvan mevcuttur.Ek olarak dubleks olan eve 3. kat ruhsatı alınmış ve elektrik su ve kaloifer sistemi çatı arasına verilmiştir. Resimde görülen eşyalarla 110.000 tlye eşyasız olarak 100.000 tlye çok acil verilecek evin normalde ederi en az 140.000 tldir.
  • #2693647
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Emlak
  2. Konut
  3. Satılık
  4. Yazlık
  • izmir dikili salihleraltida sahibinden yeni mobilyali yazlik acil satilik

    Izmir Dikilide güzel bir Yazlik Ev Sahibinden satiliktir ev klimali ve günesener ...

  • arnavutköy karaburunda satılık yazlık

    iki katlı bahçeli yazlık ev ulaşımı kolay sakın satılıktır acil arayan kişilrele ...

  • Düzce/Akçakoca Aktaş köyünde 1300 m 2 katlı ev satılık

    Yeşilliği sevenler için muhteşem bir yer olmakla birlikte Aktaş şelalesi'ne 1 km ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.