Acil İhtiyaçtan Satılık Sarıgerme Hilton Oteli yanı Satılık villa !!

Acil İhtiyaçtan Satılık Sarıgerme Hilton Oteli yanı Satılık villa !!

Ege » Muğla » Ortaca
185.000₺
  • 185.000₺
    Ege » Muğla » Ortaca
Acil İhtiyaçtan Satılık Sarıgerme Hilton Oteli yanı Satılık villa !!
 
Acil İhtiyaçtan Satılık Sarıgerme Hilton Oteli yanı Satılık villa !! Acil İhtiyaçtan Satılık Sarıgerme Hilton Oteli yanı Satılık villa !! Acil İhtiyaçtan Satılık Sarıgerme Hilton Oteli yanı Satılık villa !! Acil İhtiyaçtan Satılık Sarıgerme Hilton Oteli yanı Satılık villa !! Acil İhtiyaçtan Satılık Sarıgerme Hilton Oteli yanı Satılık villa !! Acil İhtiyaçtan Satılık Sarıgerme Hilton Oteli yanı Satılık villa !!
Sarıgerme Akdeniz Evleri sitesinde bulunan villamız, tadilat gerektirmemekle beraber hem yaz hem de kış mevsiminde yaşamak için oldukça uygundur. Palmiye ağaçlarıyla ve çiçeklerle çevrili olan sitemizde doğanın ve tatilin muhteşem tadını alacağınıza eminiz. İhtiyaçlarınız için Sitemizin kafeteryası bulunmaktadır ve aynı zamanda burada restaurant hizmeti de verilmektedir. Evdeki her kat 62 m2 olup 1 katta teras olarak kullanılmaktadır. Dilerseniz terası da kapatabilirsiniz. Sitemize her hafta manav ve balıkçı gelmektedir. Ayrıca, alışverişe gitmek için cuma günleri ortacaya ücretsiz servis kalkmaktadır. Sitemizin teknesi bulunmaktadır ve her gün düzenli olarak belirli saatlerde sitemizin arka tarafından geçen dalaman çayı üzerinden Sarıgerme Hilton oteli ile ortak kullanmakta olduğumuz plaja ücretsiz seferler yapılmaktadır. Havuzumuz, Voleybol, Basketbol, Futbol sahalarımız ve spor aletlerimiz ile sporunuza ara vermek zorunda kalmayacaksınız. Oyun parkımız sayesinde de çocuklarınızla dilediğiniz gibi güvenli aile ortamımızda ilgilenebilecek, oyunlar oynayabileceksiniz. Sitemizin özel alınabilecek otoparkı veya rahatça kullanabileceğiniz ortak otopark alanımız bulunmaktadır. Yaz sezonunda rahatlıkla kiraya verebileceğiniz evimizden ortalama olarak aylıktl gelir elde etme imkanınız da bulunmaktadır. Sitemiz Turistik olarak oldukça ilgi çeken kükürt banyolarına 2km uzaklıktadır. Sitemizin arka tarafından geçen dalaman çayında Balık tutulabilmektedir. Villamız Acil ihtiyaçtan dolayı satılıktır. Pazarlık yapılabilir.
  • #3535862
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.