AciLL Fiyat Düştü Takaslı 2 AyLık Cup Hastalarına 2016 VizeLi.

AciLL Fiyat Düştü Takaslı 2 AyLık Cup Hastalarına 2016 VizeLi.

Ege » İzmir » Konak
1.500₺
  • 1.500₺
    Ege » İzmir » Konak
AciLL Fiyat Düştü Takaslı 2 AyLık Cup Hastalarına 2016 VizeLi.
 
AciLL Fiyat Düştü Takaslı 2 AyLık Cup Hastalarına 2016 VizeLi. AciLL Fiyat Düştü Takaslı 2 AyLık Cup Hastalarına 2016 VizeLi. AciLL Fiyat Düştü Takaslı 2 AyLık Cup Hastalarına 2016 VizeLi.
Motor 2 AyLıktır Arkadaşlar Satmamın Sebebi Araç Almak İstediğim İçindir. Motorun Hiç Bir Sıkıntısı Yok Masrafsız 2000 Km'de Yeni Bakımdan Çıktı Yağ Buji Fren Balataları Vs. İle 2Bin Km Bakımını Yaptırdım. Takas Düşünüyonmu Diyenler Aynen Düşünüyorum. Takasta Köylü Tipi Ybr Tarzı Chopper Tarzı Motorlarla Takas Düşünüyorum. Motorda Pazarlık Kesinlikle Yoktur Motor Bana 2.400 Tl ye Gelmiştir Plaka'e Patladı Motor Anlıcagınız Bana Motorda Işık Sistemi Eksoz Yanak Ve Hella Korna Vardır Alana Hayırlı Olsun Şimdiden İstemeyen Söker :) Motorun Yanında Kask Zinciri Ve Motor Gecici Mat Yapıcı Sprey Yanında Hediyem Olsun :D Sıfır Motor Almaktansa Çek Fiyatı Az Aşağı Al Sana Sıfır Motor 2 AyLık Kazası Yok Birşeyi Yok Sıkıntısız Bin Gez Yakıt Sistemi Çok İyi. 3 Tl Lik Benzinle 65 Km Yol :) Alana Şimdiden Hayırlısı Olsun.
  • #3548595
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.