AVCILAR İÇ GİYİM MAĞAZA KELEPİR 16, 000 TL

AVCILAR İÇ GİYİM MAĞAZA KELEPİR 16, 000 TL

Marmara » İstanbul » Avcılar
16.000₺
  • 16.000₺
    Marmara » İstanbul » Avcılar
AVCILAR İÇ GİYİM MAĞAZA KELEPİR 16, 000 TL
 
AVCILAR İÇ GİYİM MAĞAZA KELEPİR 16, 000 TL AVCILAR İÇ GİYİM MAĞAZA KELEPİR 16, 000 TL AVCILAR İÇ GİYİM MAĞAZA KELEPİR 16, 000 TL
Avcılar cumhuriyet caddesinde , caddeye vitrinli , iett , özel halk otobüsleri ve minibüs yolu üzerinde , yoğun sitelerin caddesinde, yoğun yayaların özellikle bayanların geçtiği yol üzerinde , bay bayan çocuk iç giyim fantezi mağazası acil ihtiyaçtan dolayı devredilecektir. Bu fiyata böyle bir mağaza açmanız İMKANSIZDIR !!! Hemen yanında bayan kuaför vardır , karşısında ve az ilerde 2- 3 tane daha kuaför vardır. Kuaförden çıkan kesin geliyor , zaten yandaki kuaförün daim müşterileri mutlaka uğrarlar. Makyaj malzemesi , kolye küpe , sağlık ürünleri , incik boncuk , terlik ; satılan ürünlerdir .Avcılar sahile giden yol üzerindedir , sahile giden bu dükkanın önünden geçmek zorunda , vitrini gören mutlaka gelir. Mağazanın ön cephesi komple vitrin camdır.150 mt ileride 1500 öğrencilik ilköğretim okulu vardır , çocuklarını okula götürüp gelen bayanlar hem kendilerine hem de çocuklarına mutlaka bir şeyler alırlar. İş yapmamanız mümkün değil., bu işlerde %100’ün üstünde kar vardır , bilen bilir. Şimdi yaz sezonu açıldı , yazlıkçılar geldi. Ciro , yazlık kıyafetlerle ve açık kıyafetlerle ikiye katlanır , her hafta mal alımı yapılmaktadır , haftada bir mağaza boşalıp doluyor. Bu bölgede başka iç çamaşırı mağazası YOK !!!! Kendi işini kuracaklara ya da bu işi bilenler için kaçırılmayacak bir fırsat. Kirası uygundur 1200 TL’dir. Az aşağıda 2, 600 TL veren var. Fiyatta çok az da olsa pazarlık payı vardır. Mağaza içerisinde WC , dinlenme yeri ve soyunma kabini vardır.Nezih , oturmuş müşterisi vardır. Mağaza için farklı şeyler de düşünebilirsiniz , çünkü muhit çok müsait. Alarmı vardır.
  • #2641724
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.