AUSTRALORP TAVUK VE CİVCİV LIGHT SUSSEX

AUSTRALORP TAVUK VE CİVCİV LIGHT SUSSEX

Marmara » İstanbul » Şile
10₺
  • 10₺
    Marmara » İstanbul » Şile
AUSTRALORP TAVUK VE CİVCİV LIGHT SUSSEX
 
AUSTRALORP TAVUK VE CİVCİV LIGHT SUSSEX AUSTRALORP TAVUK VE CİVCİV LIGHT SUSSEX AUSTRALORP TAVUK VE CİVCİV LIGHT SUSSEX AUSTRALORP TAVUK VE CİVCİV LIGHT SUSSEX AUSTRALORP TAVUK VE CİVCİV LIGHT SUSSEX AUSTRALORP TAVUK VE CİVCİV LIGHT SUSSEX
YUMURTA ŞAMPİYONU AUSTRALORP TAVUKLARININ CİVCİV VE YARKALARI SATILIKTIR. AUSTRALORPLAR BLUE, SİYAH, SPLASH VE BEYAZ OLARAK 4 RENKTİR. BİZDE HER RENK CİVCİV VE YARKA SATIŞIMIZ VARDIR. HAYVANLAR 1 AYLIK, 2 AYLIK, 3 AYLIK 4 AYLIKTIR. TÜM HAYVANLAR DOĞADA DOLAŞAN, OTUNU BÖCEĞİNİ YİYEN, BAHÇEDE BESLEMEYE MÜSAİT, SAĞLIKLI HAYVANLARDIR. HEPSİ SAFKAN ORJİNAL HAYVANLARDIR. FOTOĞRAFLAR KENDİ ANAÇLARIMA AİTTİR. İSTEYENLER HAYVANLARIN KALİTESİNİ GELİP ŞİLEYE GÖREBİLİRLER. HEPSİNİN HASTALIKLARA KARŞI KORUYUCULARI YAPILMIŞTIR. YILIN 12 AYI AUSTRALORP CİVCİV VE YARKA ÜRETİMİMİZ DEVAM ETMEKTEDİR. HER İLE OTOBÜS İLE GÖNDERİLİR. İSTANBUL İÇERİSİNE TOPLU ALIMLARDA TESLİMAT YAPILIR. AYRICA LIGHT SUSSEX CİVCİV VE YARKA SATIŞIMIZ VARDIR. LIGHT SUSSEXLER BİR İNGİLİZ IRKI OLUP ZOR ŞARTLARA VE HASTALIKLARA DAYANIKLIDIR. HEPSİ BEYAZ BACAKTIR.
  • #4062480
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.