ASYA PREFABRİK MONTAJ

ASYA PREFABRİK MONTAJ

Marmara » İstanbul » Pendik
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Pendik
ASYA PREFABRİK MONTAJ
 
ASYA PREFABRİK MONTAJ ASYA PREFABRİK MONTAJ ASYA PREFABRİK MONTAJ ASYA PREFABRİK MONTAJ ASYA PREFABRİK MONTAJ ASYA PREFABRİK MONTAJ
ASYA PREFABRİK (Söküm montaj) ASYA PREFABRİK Prefabrik sektöründe edindiğimiz başarı ve tecrübeyi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarız.ASYA prefabrik her türlü prefabrik konut, şantiye binaları , şantiye yemekhaneleri üretim ve satışında siz değerli müşterilerimize hizmet veriyoruz.Bunun yanı sıra montaj ve demontaj işlerini kendi bünyesinde yapmaktadır, ayrıca prefabrik ikinci elde sokum takim operasyonun da deneyimli kadrosu ve hızlı iş anlayışıyla sizlerin yanındadır. Firmamız yurt içindeki prefabrik firmalarına prefabrik, prefabrik ev, prefabrik yapı, prefabrik bina, prefabrik şantiye, prefabrik villa, prefabrik kalıcı deprem evleri, prefabrik yemekhane, prefabrik okul, prefabrik yatakhane ve konteyner ve montajını söküm takım montaj, demontaj işlerini yapan istanbul firmasıdır. Firmamiz prefabrik konusunda ustun tecrube ve kalite anlayisiyla musteri memnuniyetinin on planda tutuldugu is anlayisimizla bunu da referanslarimizla kanitlamis bulunmaktayiz. sokum montaj kurum isleriniz firmamiz tarafindan kisa surede teslim edilir. NEDEN BİZ? Prefabrik sektöründe müşteriye bağlı 3 veya 5 ekibe kadar ekiplerimiz yükseltebilir ve de ekonomik fiyatlar. FİRMAMIZIN ÜRÜNLERİNE RESİM KATALOĞUNDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.
  • #3945774
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.