ARORA TİGER AR-200 SAHİBİNDEN SIFIR AYARINDA TERTEMİZ

ARORA TİGER AR-200 SAHİBİNDEN SIFIR AYARINDA TERTEMİZ

Ege » Muğla » Marmaris
1.900₺
  • 1.900₺
    Ege » Muğla » Marmaris
ARORA TİGER AR-200 SAHİBİNDEN SIFIR AYARINDA TERTEMİZ
 
ARORA TİGER AR-200 SAHİBİNDEN SIFIR AYARINDA TERTEMİZ ARORA TİGER AR-200 SAHİBİNDEN SIFIR AYARINDA TERTEMİZ ARORA TİGER AR-200 SAHİBİNDEN SIFIR AYARINDA TERTEMİZ ARORA TİGER AR-200 SAHİBİNDEN SIFIR AYARINDA TERTEMİZ ARORA TİGER AR-200 SAHİBİNDEN SIFIR AYARINDA TERTEMİZ ARORA TİGER AR-200 SAHİBİNDEN SIFIR AYARINDA TERTEMİZ
MOTORUN TÜM BAKIMLARI ZAMANINDA YAPILMIŞTIR. HİÇ BİR ARIZASI VEYA KAZASI YOKTUR. BAKIMLARINI YAPARSANIZ SİZİ ASLA YOLDA BIRAKMAZ. EN FAZLA 140 KM HIZA ULAŞIYOR AMA SİZ PERFORMANS EKSOZ TAKARSANIZ DAHA FAZLA HIZA ULAŞABİLİRSİNİZ . SATMA NEDENİM İSE ARABA ALICAĞIM İÇİNDİR. RESİMLERDE GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE MOTOR TEMİZDİR . LASTİKLERİ YENİ DEĞİİŞTİRDİM 4 MEVSİM LASTİK TAKTIM KALİTELİ. ZİNCİRİDE EGZANTRİK ZİNCİR YAPTIM RESİMLERDEN BAKABİLİRSİNİZ. MOTORUN DEPO YANLARINA KARBON KAPLATTIM , YANLIŞ ANLAMAYIN ALTINDA ÇİZİK FELAN YOK SADECE GÖRÜNTÜ İYİ OLDUĞU İÇİN YAPTIM. FİYATI BU MOTORUN PİYASASINA GÖRE BİRAZ DAHA UYGUN OLARAK AYARLADIM İNŞ. ALAN ARKADAŞ HAYRINI GÖRÜR :)
  • #3532779
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.