ANTALYA TİRYAKİ SOĞUTMA LG, SAMSUNG, TERMİKEL, ARİSTON, İMMERGAZ YETKİLİ SERVİS

ANTALYA TİRYAKİ SOĞUTMA LG, SAMSUNG, TERMİKEL, ARİSTON, İMMERGAZ YETKİLİ SERVİS

Akdeniz » Antalya » Muratpaşa
Görüşülür
  • Görüşülür
    Akdeniz » Antalya » Muratpaşa
ANTALYA TİRYAKİ SOĞUTMA LG, SAMSUNG, TERMİKEL, ARİSTON, İMMERGAZ YETKİLİ SERVİS
 
ANTALYA TİRYAKİ SOĞUTMA LG, SAMSUNG, TERMİKEL, ARİSTON, İMMERGAZ YETKİLİ SERVİS ANTALYA TİRYAKİ SOĞUTMA LG, SAMSUNG, TERMİKEL, ARİSTON, İMMERGAZ YETKİLİ SERVİS ANTALYA TİRYAKİ SOĞUTMA LG, SAMSUNG, TERMİKEL, ARİSTON, İMMERGAZ YETKİLİ SERVİS ANTALYA TİRYAKİ SOĞUTMA LG, SAMSUNG, TERMİKEL, ARİSTON, İMMERGAZ YETKİLİ SERVİS ANTALYA TİRYAKİ SOĞUTMA LG, SAMSUNG, TERMİKEL, ARİSTON, İMMERGAZ YETKİLİ SERVİS ANTALYA TİRYAKİ SOĞUTMA LG, SAMSUNG, TERMİKEL, ARİSTON, İMMERGAZ YETKİLİ SERVİS
ANTALYA LG SAMSUNG TERMİKEL ARİSTON VESTEL YETKİLİ SERVİSİ TİRYAKİ LTD.ŞTİ ADRES: ZERDALİLİK MAH CEBESOY CAD GÜRSEL APT NO:39/A MURATPAŞA/ANTALYA E-MAİL : tiryakimusterihizmetleri@hotmail.com TEL : FAX: GSM GSM 1984 yılında kurulan TİRYAKİ LTD.ŞTİ, ANTALYAâ NIN ilk hizmet yerlerinden biridir. Satış ve servis olma özelliğinin yanında katma değerli hizmet servisleri sunarak alanında ANTALYAâ NIN lider firması haline gelmiştir. Kuruluşundan bu yana geçen zamanda TİRYAKİ SOĞUTMA LTD.ŞTİ, her geçen gün genişleyen ürün ve hizmet yelpazesiyle, servis hizmetleri ve elektronik ve beyaz eşya pazaryeri işletmeciliği alanlarında faaliyet göstermektedir. TİRYAKİ LTD.ŞTİâ NİN, 1.000 USDâ lık bir yatırım ile başlayan oluşumu, günümüzde milyonlarca TL ciro yapar hale gelmesi ile bir başarı hikâyesine dönüşmüştür. TİRYAKİ LTD.ŞTİ bugün itibariyle ANTALYAâ DA, biri VESTEL satış mağazası ve LG, SAMSUNG, ARİSTON, TERMİKEL, İMMERGAZ yetkili servis faaliyetlerini sürdürmektedir. Sayıları 15.000â i aşan müşterileri ile TİRYAKİ LTD.ŞTİ, ayda yaklaşık 4500 kişiye hizmet vermektedir. TİRYAKİ LTD.ŞTİ 20 M2 mağazasını bugün siz müşterilerimiz, sayesine 250 m2 lik 3 katlı hiper showroom haline dönüştürdük. Şimdide antalyavestel.com ile daha fazla müşteri edinmeyi planlıyoruz. Tiryaki ltd.ştiâ ne desteklerinizden dolayı teşekkür ederiz.
  • #3616248
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.