ANTALYA DEMRE'DE DENİZ KENARI MOBİLYALI KİRALIK DAİRELER

ANTALYA DEMRE'DE DENİZ KENARI MOBİLYALI KİRALIK DAİRELER

Akdeniz » Antalya » Demre
50₺
  • 50₺
    Akdeniz » Antalya » Demre
ANTALYA DEMRE'DE DENİZ KENARI MOBİLYALI KİRALIK DAİRELER
 
ANTALYA DEMRE'DE DENİZ KENARI MOBİLYALI KİRALIK DAİRELER ANTALYA DEMRE'DE DENİZ KENARI MOBİLYALI KİRALIK DAİRELER ANTALYA DEMRE'DE DENİZ KENARI MOBİLYALI KİRALIK DAİRELER
Ayışığı Tatil Sitesi içinde, müşterek havuzlu, deniz kenarı (site ile plaj/deniz arasında yol geçer)tam tefrişli (klima, uydu anten TV, çamaşır makinesi. e-süpürge, mutfak gereçleri) 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler. Çevrede ören yerleri (Noel Baba klisesi, Myra antik kenti, Kekova batık şehir, tekne turları imkanı, olta veya zıpkın ile balık avlama). Site içinde market, basketbol sahası, araç park yeri. 1+1 Dairede yatak odasında çift kişilik bir yatak, oturma odasında 2 adet çek-yat kanepe, açık mutfak, WC duş ve balkon. Tüm daireler deniz-havuz manzaralı. Yer Beymelek beldesi. Demre merkez 3km, Finike 22km, Kaş 50km. Verilen ücret beher gün içindir.
  • #1731058
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.