ANKARALI AMATÖR HOBİCİLERE ÇİFTHANE KAFES

ANKARALI AMATÖR HOBİCİLERE ÇİFTHANE KAFES

İç Anadolu » Ankara » Kızılay
80₺
  • 80₺
    İç Anadolu » Ankara » Kızılay
ANKARALI AMATÖR HOBİCİLERE ÇİFTHANE KAFES
 
ANKARALI AMATÖR HOBİCİLERE ÇİFTHANE KAFES ANKARALI AMATÖR HOBİCİLERE ÇİFTHANE KAFES ANKARALI AMATÖR HOBİCİLERE ÇİFTHANE KAFES ANKARALI AMATÖR HOBİCİLERE ÇİFTHANE KAFES ANKARALI AMATÖR HOBİCİLERE ÇİFTHANE KAFES ANKARALI AMATÖR HOBİCİLERE ÇİFTHANE KAFES
ANKARALI AMATÖR HOBİCİLERE SIFIR 60x30x40 ölçülerinde ara bölmeli, altı ızgaralı, tabanı plastik, önde 4 yemlik kapısına ilave olarak 2 kapısı ve yanda 2 kapısı olan Çifthane. Tanesi 30 Lira. 3 Adet 80 Lira. (MALZEMESİZ) SIFIR Beyaz Fırın Boyalı 60x26x34 ölçülerinde Dr.Sacchi-Marbella ara (Telli ve Saç)bölmeli, altı ızgaralı ve metal tavalı, önde 6 yemlik kapısına ilave olarak 2 kapısı ve yanda 2 kapısı olan Çifthane.60 Lira(MALZEMESİZ). SIFIR Siyah Boyalı 60x40x40 ölçülerinde ara bölmeli, altı ızgaralı ve plastik tavalı, önde 4 adet sürgülü yemlik kapısına ilave olarak 2 (sürgülü) kapısı ve yanda 2 (sürgülü) kapısı olan Çifthane. 60 Lira. (4TÜNEK+ 4YEMLİK HEDİYELİ) LEKESİZ BEYAZ YA DA SARI(MANILUA) VEYA PORTAKAL ERKEK VEYA DİŞİ TEK YA DA ÇİFT KANARYA İLE TAKAS EDEBİLİRİM. NOT: Sağlık problemim nedeniyle cep telefonu ile görüşmek yerine ilanı okuduğunuz web sayfasını belirterek stasdan@hotmail.com adresinden eposta ile bağlantı kurmanızı rica ediyorum. Sabit telefonunuzu bildirirseniz en kısa zamanda sizi arayabilirim. Saygılarımla.
  • #3552642
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.