ANKARALI AMATÖR HOBİCİDEN ÇİFTHANE KAFES

ANKARALI AMATÖR HOBİCİDEN ÇİFTHANE KAFES

İç Anadolu » Ankara » Kızılay
200₺
  • 200₺
    İç Anadolu » Ankara » Kızılay
ANKARALI AMATÖR HOBİCİDEN ÇİFTHANE KAFES
 
ANKARALI AMATÖR HOBİCİDEN ÇİFTHANE KAFES ANKARALI AMATÖR HOBİCİDEN ÇİFTHANE KAFES ANKARALI AMATÖR HOBİCİDEN ÇİFTHANE KAFES ANKARALI AMATÖR HOBİCİDEN ÇİFTHANE KAFES
ANKARALI AMATÖR HOBİCİLERE SIFIR; Bronz (Gri) Renk, 31x21x16 ölçülerinde plastik tablalı, üsten kapılı Taşıma Kafesi.(MALZEMESİZ).10-TL. SIFIR; Beyaz Fırın Boyalı, 60x26x34 ölçülerinde Dr.Sacchi-Marbella ara (Telli ve Saç)bölmeli, altı ızgaralı ve metal tavalı, önde 6 yemlik kapısına ilave olarak 2 kapısı ve yanda 2 kapısı olan Çifthane.(MALZEMESİZ).60-TL. SIFIR; Altın Rengi, 61x29x41 ölçülerinde ara bölmeli, altı ızgaralı, plastik tablalı, önde 4 yemlik kapısına ilave olarak 2 kapısı ve yanda 2 kapısı olan Çifthane.(MALZEMESİZ).40-TL. SIFIR; Altın Rengi, 66x32x38 (Ayaklı Yüksekliği 45 cm.) ölçülerinde ara bölmeli, çekmeceli plastik tablalı, önde 4 yemlik kapısına ilave olarak 2 kapısı ve yanda 2 kapısı olan Çifthane.(MALZEMESİZ).40-TL. SIFIR; Siyah Fırın Boyalı, 60x40x40 ölçülerinde ara bölmeli, altı ızgaralı ve plastik tavalı, öndeki 4 adet sürgülü yemlik kapısına ilave olarak önde 2 (sürgülü) kapısı ve yanda 2 (sürgülü) kapısı olan Çifthane.60-TL. HEPSİ 200-TL. LEKESİZ BEYAZ YA DA SARI, ERKEK VEYA DİŞİ TEK YA DA ÇİFT MALINUA KANARYA İLE TAKAS EDEBİLİRİM. KAFESLER ANKARADA (KIZILAY VEYA SEYRANBAĞLARI) ELDEN TESLİM EDİLECEKTİR. NOT: Sağlık problemim nedeniyle cep telefonu ile görüşemiyorum.İlanı gördüğünüz adresi de belirterek eposta ile bağlantı kurmanız halinde sabit telefondan görüşebiliriz. Saygılarımla.
  • #3669962
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.