ANKARA DEMETEVLER DEVREN SATILIK KAHVEHANE(KIRAATHANE)

ANKARA DEMETEVLER DEVREN SATILIK KAHVEHANE(KIRAATHANE)

İç Anadolu » Ankara » Demetevler
Görüşülür
  • Görüşülür
    İç Anadolu » Ankara » Demetevler
ANKARA DEMETEVLER DEVREN SATILIK KAHVEHANE(KIRAATHANE)
 
ANKARA DEMETEVLER DEVREN SATILIK KAHVEHANE(KIRAATHANE) ANKARA DEMETEVLER DEVREN SATILIK KAHVEHANE(KIRAATHANE) ANKARA DEMETEVLER DEVREN SATILIK KAHVEHANE(KIRAATHANE) ANKARA DEMETEVLER DEVREN SATILIK KAHVEHANE(KIRAATHANE) ANKARA DEMETEVLER DEVREN SATILIK KAHVEHANE(KIRAATHANE) ANKARA DEMETEVLER DEVREN SATILIK KAHVEHANE(KIRAATHANE)
Kahvemiz Ankara Demetevlerde olmakta olup devren satılıktır. Kahvemizin yerlerini, tavanlarını ve duvarlarını yenilemiş bulunmaktayız. Kız gibi kahve diyebiliriz. Kahvemizde bir sürü tablo, şömine, televizyon, wc, patron masası, ÖZEL ODA, her türlü oyun takımı v.b. her şey bulunmaktadır. İsterseniz kahvemizi gelip kendiniz görebilirsiniz. Adresimiz: Demetevler 12.cadde 369.sokak 38/E SALON KARADENİZ Fiyat ve görüşme için irtibat telefon:
  • #3542431
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.