ANAHTAR TESLİM ÇİFTLİK KURULUMU VE KREDİ MÜŞAVİRLİĞİ YAPILIR.

ANAHTAR TESLİM ÇİFTLİK KURULUMU VE KREDİ MÜŞAVİRLİĞİ YAPILIR.

Ege » Aydın » Aydın
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » Aydın » Aydın
ANAHTAR TESLİM ÇİFTLİK KURULUMU VE KREDİ MÜŞAVİRLİĞİ YAPILIR.
 
ANAHTAR TESLİM ÇİFTLİK KURULUMU VE KREDİ MÜŞAVİRLİĞİ YAPILIR. ANAHTAR TESLİM ÇİFTLİK KURULUMU VE KREDİ MÜŞAVİRLİĞİ YAPILIR. ANAHTAR TESLİM ÇİFTLİK KURULUMU VE KREDİ MÜŞAVİRLİĞİ YAPILIR. ANAHTAR TESLİM ÇİFTLİK KURULUMU VE KREDİ MÜŞAVİRLİĞİ YAPILIR. ANAHTAR TESLİM ÇİFTLİK KURULUMU VE KREDİ MÜŞAVİRLİĞİ YAPILIR. ANAHTAR TESLİM ÇİFTLİK KURULUMU VE KREDİ MÜŞAVİRLİĞİ YAPILIR.
Firmamızın Türkiye geneli tek faaliyet alanı - Büyükbaş - Küçükbaş - Kanatlı Modern çiftlikler kurmaktır. Ayrıca tarım ve kırsal kalkınmayı destekleme kurumu tarafından uygulanan kırsal kalkınma programı (ıpard) hibeli % 70'e kadar yatırım kredisi kapsamında yer alan büyükbaş- küçükbaş-broiler tavuk- yumurta tavukçuluğu - kaz çiftliği kurulumunu gerçekleştirilebilmeniz için kredi dosyanız da gerekli olan tüm resmi yazışmalar, teknik projeler , teknik veriler ile hazırlayarak işletmenizin inşaat+ekipman+çevre düzenlemesini gerçekleştirilerek anahtar teslimi çalışmaktayız. Ayrıntılı bilgi : Mail : mtk_2009@outlook.com
  • #3990917
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.