ALTINOLUKDA DENİZE VE MERKEZE YAKIN GÜNLÜK - HAFTALIK KİRALIK YAZLIK

ALTINOLUKDA DENİZE VE MERKEZE YAKIN GÜNLÜK - HAFTALIK KİRALIK YAZLIK

Marmara » Balıkesir » Balıkesir
80₺
  • 80₺
    Marmara » Balıkesir » Balıkesir
ALTINOLUKDA DENİZE VE MERKEZE YAKIN GÜNLÜK - HAFTALIK KİRALIK YAZLIK
 
ALTINOLUKDA DENİZE VE MERKEZE YAKIN GÜNLÜK - HAFTALIK KİRALIK YAZLIK ALTINOLUKDA DENİZE VE MERKEZE YAKIN GÜNLÜK - HAFTALIK KİRALIK YAZLIK ALTINOLUKDA DENİZE VE MERKEZE YAKIN GÜNLÜK - HAFTALIK KİRALIK YAZLIK ALTINOLUKDA DENİZE VE MERKEZE YAKIN GÜNLÜK - HAFTALIK KİRALIK YAZLIK ALTINOLUKDA DENİZE VE MERKEZE YAKIN GÜNLÜK - HAFTALIK KİRALIK YAZLIK ALTINOLUKDA DENİZE VE MERKEZE YAKIN GÜNLÜK - HAFTALIK KİRALIK YAZLIK
Altınoluk'ta Mavi bayraklı plaja (NewMoonBeach) 5 dk.(250-300mt) uzaklıkta yürüyüş mesafesinde. Eski köy hizmetleri tesisi. Evde 2 çekyat , 1 adet çift kişilik yatak bulunmaktadır. Buzdolabı, 4'lü set üstü ocak ve gerekli mutfak araç gereçleri mevcuttur. Temiz pike , nevresim ve yastık verilmektedir. Uydu yayını ve 24 saat sıcak su bulunmaktadır. Yakınında bakkal ve A101 marketi vardır.Büyük marketlere ve pazara 10 dakika yürüyüş mesafesindedir. Arabasız misafirlerimizi garajdan alıp, garaja bırakabiliriz. Elektrik, su ve tüp masrafları tarafımıza aittir!. GÜNLÜK VE HAFTALIK AYLIK OLARAK KİRALANABİLİR. 26 TEMMUZ 5 AĞUSTOS TARİHLERİ REZERVEDİR. BU TARİHLER DIŞINDA KİRALAMAYA UYGUNDUR. DÖRT KİŞİ İÇİN İDEALDİR. SİTE İÇİNDE AİLECE KALMAYA MÜSAİTTİR. KİŞİ SAYISI ARTTIĞINDA FİYATTA DEĞİŞMEKTEDİR. CİDDİ OLARAK KİRALAMAK İSTEYEN KİŞİLER BİR GÜNLÜK ÜCRETİ HESABA AKTARMASI GEREKMEKTEDİR BU SAYEDE İSTEDİKLERİ TARİHLERİ REZERVE EDİP KALABİLİRLER.HAFTALIK ÜCRETİ 7X 75=525 TLDİR. GÜNLÜK ÜCRETİ 80 TLDİR.
  • #3804531
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.