ALMAN ÇOBAN DÜŞÜK BEL SAFKAN K9 YAVRULARI kredi kartı ile öde

ALMAN ÇOBAN DÜŞÜK BEL SAFKAN K9 YAVRULARI kredi kartı ile öde

Ege » Afyonkarahisar » Afyonkarahisar
350₺
  • 350₺
    Ege » Afyonkarahisar » Afyonkarahisar
ALMAN ÇOBAN DÜŞÜK BEL SAFKAN K9 YAVRULARI kredi kartı ile öde
 
ALMAN ÇOBAN DÜŞÜK BEL SAFKAN K9 YAVRULARI kredi kartı ile öde ALMAN ÇOBAN DÜŞÜK BEL SAFKAN K9 YAVRULARI kredi kartı ile öde ALMAN ÇOBAN DÜŞÜK BEL SAFKAN K9 YAVRULARI kredi kartı ile öde ALMAN ÇOBAN DÜŞÜK BEL SAFKAN K9 YAVRULARI kredi kartı ile öde ALMAN ÇOBAN DÜŞÜK BEL SAFKAN K9 YAVRULARI kredi kartı ile öde ALMAN ÇOBAN DÜŞÜK BEL SAFKAN K9 YAVRULARI kredi kartı ile öde
Babaları secereli, anneleri ırk standartlarında düşük belli orjinal sağlıklı alman çoban köpeği yavruları(dişi ve erkek)... İlanda anne ve baba resimleri mevcuttur, bu köpekler izmir urlada askeriyede arama kurtarma köpeği olarak eğitim alıp rica ile bir tanıdık vasıtası ile aldım yavrular 70 günlük olup mama yeme dönemine başlamıştır. Yavrular maskeli ve şimdiden düşük belli oldukları açıkça ortadadır. Ayrıca karneleri ve tuvalet eğitimleri mevcuttur. 70 günlük olmalarına rağmen kulakları dik ve çok hareketliler. NOT: Ödeme kredi kartı ile de yapılabilir. Resimler tamamen gerçektir. Gelip köpekleri yerinde görebilirsiniz.
  • #2288986
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.