ALANYA MAHMUTLARDA TESETTÜR AİLEYE ETRAFI CEVRİLİ MERKEZDE ŞAHANE VİLLA 400TL.

ALANYA MAHMUTLARDA TESETTÜR AİLEYE ETRAFI CEVRİLİ MERKEZDE ŞAHANE VİLLA 400TL.

Akdeniz » Antalya » Alanya
400₺
  • 400₺
    Akdeniz » Antalya » Alanya
ALANYA MAHMUTLARDA TESETTÜR AİLEYE ETRAFI CEVRİLİ MERKEZDE ŞAHANE VİLLA 400TL.
 
ALANYA MAHMUTLARDA TESETTÜR AİLEYE ETRAFI CEVRİLİ MERKEZDE ŞAHANE VİLLA 400TL. ALANYA MAHMUTLARDA TESETTÜR AİLEYE ETRAFI CEVRİLİ MERKEZDE ŞAHANE VİLLA 400TL. ALANYA MAHMUTLARDA TESETTÜR AİLEYE ETRAFI CEVRİLİ MERKEZDE ŞAHANE VİLLA 400TL. ALANYA MAHMUTLARDA TESETTÜR AİLEYE ETRAFI CEVRİLİ MERKEZDE ŞAHANE VİLLA 400TL. ALANYA MAHMUTLARDA TESETTÜR AİLEYE ETRAFI CEVRİLİ MERKEZDE ŞAHANE VİLLA 400TL. ALANYA MAHMUTLARDA TESETTÜR AİLEYE ETRAFI CEVRİLİ MERKEZDE ŞAHANE VİLLA 400TL.
BU FİYAT ARTIK SON..VİLLAMIZ MERKEZDE OLUP, DAĞDA BAYIRDA DEĞİL, HER ŞEY ELİNİZİN ALTINDA, BUNA LÜTFEN DİKKAT EDELİM. TESETTÜRLÜ VE MUHAFAZKAR AİLEYE ETRAFI ÇEVRİLİ ÖZEL HAVUZLU VİLLA BU MUHTEŞEM KİRALIK YAZLIK TRİBLEKS VİLLA, KALE, ŞEHİR, DAĞ MANZARALI MAHMUTLAR ALIŞVERİŞ, SOYSAL AKTŞVELERE, RESTRANTLARA, EGLENCE MEKANLARINA YAKIN OLMA ÖZELİĞİNE SAHİPTİR.TATİL BOYUNCA İHTİYACINIZ OLABİLAÇEK EŞYA KONFORUNU SİZE SUNACAK OLAN BU BU VİLLA 3 YATAK ODASI, 3BANYO, SALON-AMERİCAN MUTFAK BALKON, BALKON TERASI, TOPLAM 10 KİŞİLİKTİR.TÜM ODALARDA KLIMA, SIÇAKSU, LCD TV.UYDU YAYINI, İNTERNET BAGLANTISI, CAMARA, ALARM, BAHÇEDE MANĞAL KEYFİ, VİLLAMIZ MAL SAHİBİNDEN EŞYALI OLUP TÜM İHTİYAÇLARINIZI KARŞILAYABİLECEĞİNİZ . ŞEKİLDE TESLİM EDİLMEKTEDİR ... ARKADAŞINIZLA RAHATLIKLA ÇEKİNMEDEN KONAKLAMA VE HAVUZUN KEYFİNİ ÇIKARMA İMKANINA SAHİPSİNİZ .... HASTAHANEYE, ALIŞVERİŞ MERKEZLERİNE VE TÜM İHTİYAÇLARINIZI BİR TELEFONLA KARŞILAYABİLECEĞİNİZ MERKEZİ KONUMDA ... KULLANIM EŞYALARI (HAVLU, ÇARŞAF VB.) YENİLERİYLE DEĞİŞTİRİLEREK HİZMET VERİLMEKTEDİR ... DAİREMİZ KLİMALIDIR ... TÜM RESİMLER GERÇEKTİR! Uydu tv yayınları, , LCD televizyon. Bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, ocak, fırın, buzdolabı, su ısıtıcı(kettle) fön makinası. Yemek hazırlamanız ve tüketmeniz için gereken her türlü mutfak eşyası. Havlu, nevresim, extra battaniye, her türlü temizlik malzemeleri. 4 adet klima. , çelik kapı, oto park... Tüketeceğiniz elektrik, su, 24saat sıçak su-klimaüçreti olarak sayaça bakılarak tüketiğiniz kadar alınmaktadır..ALINMAKTADIR. bir defaya mahsuben, temizlik için, 100TL.ÜÇRET ALINMAKTADIR. Yemek ve her türlü tüketim ihtiyaçlarınızı ister yürüyerek isterseniz telefon ile rahatça karşılayabileceğiniz merkezi konumda resides DENİZE 750 METRE MESAFEDE OLUP, 10 DAKİKA YÜRÜME MESAFESİNDE. MUSTAKİL HAVUZLU VİLLA GİRİŞİNDE ÜÇRET NAKTEN ALINIR.DAİRELERİMİ () sitesinde bana ait olan dairelerle ilğili beni telefonumda ulaşabilirsiniz.HAZİRAN GÜNLÜK 350TL.TEMMUZ-AĞUSTOS AYLARI GÜNLÜK 400TL.EYLÜL 350TL.EKİM-KASIM 250TL. ELEKTRİK-SU ÇIKIŞTA ALINMAKTADIR.ÇIKIŞTA HESAPLANMAKTADIR.
  • #4011182
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.