AKORDİON BÖLME KAPILAR-PVC KATLANIR KAPILAR-çağlayan-ist

AKORDİON BÖLME KAPILAR-PVC KATLANIR KAPILAR-çağlayan-ist

Marmara » İstanbul » Kağıthane
99₺
  • 99₺
    Marmara » İstanbul » Kağıthane
AKORDİON BÖLME KAPILAR-PVC KATLANIR KAPILAR-çağlayan-ist
 
AKORDİON BÖLME KAPILAR-PVC KATLANIR KAPILAR-çağlayan-ist AKORDİON BÖLME KAPILAR-PVC KATLANIR KAPILAR-çağlayan-ist AKORDİON BÖLME KAPILAR-PVC KATLANIR KAPILAR-çağlayan-ist AKORDİON BÖLME KAPILAR-PVC KATLANIR KAPILAR-çağlayan-ist AKORDİON BÖLME KAPILAR-PVC KATLANIR KAPILAR-çağlayan-ist
PVC AKORDEON KAPI MODELLERİ-KATLANIR KAPI SİSTEMLERİ PVC AKORDİON KAPILAR SERT PLASTİKTEN ÜRETİLMİŞTİR DÜZ BEYAZ, CEVİZ , MEŞE, CAM, KAYIN, DESENLİ BEYAZ RENKLERİ MEVCUTTUR İSTENİLEN EBATTA İMALATI YAPILIR STANDART ÖLÇÜSÜ 85X 205 TİR CAMSIZ AKOEDİON KAPILAR --KAHVERENGİ, CEVİZ RENK --109 TL CAMSIZ AKORDEON KAPILAR--BEYAZ RENK --169 TL CAMLI AKORDİON KAPILAR --- 4 SIRA CAMLI İTHALTL CAMLI AKORDİYON KAPI LAR 3 SIRA CAMLI YERLİ 189 TL FİYATLARA KDV ve MONTAJ ÜCRETİ DAHİL DEĞİLDİR MONTAJ MEVCUT KASAYA KAPILIR BU KAPILARDA KASA YOKTUR TEL: Küçük alanlarda kapı çalışabilmesini sağlayan hafif malzemelerden üretilmiş bir kapı çeşididir. Akordiyon kapıların montajı mevcut kapı kasasına veya yerine ( duvara ) monte edilebilmektedir. Üst ve yan kenarlarına hareket kabiliyeti için kanallar monte edilmektedir.
  • #3253266
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.