ADANA'da -Acil- anaç (hamile) LEPİSTES -üreticiden-(42 -50 kuruş)

ADANA'da -Acil- anaç (hamile) LEPİSTES -üreticiden-(42 -50 kuruş)

Akdeniz » Adana » Seyhan
250₺
  • 250₺
    Akdeniz » Adana » Seyhan
ADANA'da -Acil- anaç (hamile) LEPİSTES -üreticiden-(42 -50 kuruş)
 
ADANA'da -Acil- anaç (hamile) LEPİSTES -üreticiden-(42 -50 kuruş) ADANA'da -Acil- anaç (hamile) LEPİSTES -üreticiden-(42 -50 kuruş) ADANA'da -Acil- anaç (hamile) LEPİSTES -üreticiden-(42 -50 kuruş) ADANA'da -Acil- anaç (hamile) LEPİSTES -üreticiden-(42 -50 kuruş) ADANA'da -Acil- anaç (hamile) LEPİSTES -üreticiden-(42 -50 kuruş) ADANA'da -Acil- anaç (hamile) LEPİSTES -üreticiden-(42 -50 kuruş)
ADANA'da -Acil- anaç (hamile) LEPİSTES -üreticiden- üniversite öğrencisi olarak üretmekte olduğum 2 tank içerisinde üretimde olan 1000 kadar anaç LEPİSTESlerim ev değişikliği nedeniyle satılıktır. içerisinde:(renkli lepistes) king kobra, half black, snakeskin, fullgrass, albino ve lyre kuruk vardır..ayrıca kendi üretimim halfblack-snakeskin ve albino çaprazlamalarından elde ettiğim bir çeşitte bulunmaktadır. dişilerin hepsi hamiledir.. ayrıca 2.hamileliğini geçiren anaça ayırdığım 600 kadar genç anaçlarım var. 1000 hamile dişi ve anaç erkek: 500tl 600 hamile genç dişi ve genç erkek: 250 tl (bu fiyatlar Türkiye şartlarında musluk suyuna alışkın anaçlar içindir...sakın yavru balıklarla karıştırmayın..bu balıkların yavrusunu dahi bu fiyata alamazsınız..ayrıca renk yemleri ve ilaç kesinlikle kullanılmamıştır ve de yurtdışından gelmemiştir!!!kendi üretimimdir.)(bu fiyatlar ev değişikliği sebebiyle 09.10.2009 tarihine kadar geçerlidir, FİYATLAR SONDUR) SERTAÇ :
  • #1870338
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.