ACİL Satılık Safkan Gebe Sakız Koyun Ve Sakız Koçlar :

ACİL Satılık Safkan Gebe Sakız Koyun Ve Sakız Koçlar :

Ege » İzmir » İzmir
675₺
  • 675₺
    Ege » İzmir » İzmir
ACİL Satılık Safkan Gebe Sakız Koyun Ve Sakız Koçlar :
 
ACİL Satılık Safkan Gebe Sakız Koyun Ve Sakız Koçlar : ACİL Satılık Safkan Gebe Sakız Koyun Ve Sakız Koçlar : ACİL Satılık Safkan Gebe Sakız Koyun Ve Sakız Koçlar : ACİL Satılık Safkan Gebe Sakız Koyun Ve Sakız Koçlar : ACİL Satılık Safkan Gebe Sakız Koyun Ve Sakız Koçlar : ACİL Satılık Safkan Gebe Sakız Koyun Ve Sakız Koçlar :
40 Adet GEBE SAKIZ KOYUN ( 1, 5 - 2 yaşında ) , 3 ADET SAKIZ KOÇ ( 1, 5 - 2 yaşında) , ** Hayvanlarımın Hepsi Aşılı ve Kulak Küpelidir... HAYVANLARIM; KOYUN / KEÇİ BİRLİĞİNE KAYITLI OLUP : KREDİ ŞART NAMELERİNE UYGUNDUR... ** Hayvanlarımın; dişleri - memeleri mayerdir, SAĞLAMDIR.. *** Hayvanlarım 1, 5 - 2 yaşında olup 2.ci'ye ve 3.cü'ye doğum yapıcaklardır.... ** Koyunlarımın hepsi koçlandı, hayvanlarım tek damar olup , Saflık oranları ; %70-%90 civarındadır... 10 numara damızlıktır.. Süt verim oranları ; 1, 8.kg - 2, 5.kg arasıdır... ** Hayvanlar etraftan toplama hayvan değildir, kendi hayvanlarımdır... *** HAYVANLARIMIN ; Birlik kayıtları - türkvet.hayvan kayıtları ve sağlık raporları- aşı kağıtları mevcuttur.. *** Tek tek yada toplu satış yaparım.. Ancak; BELİRTMİŞ OLDUĞUM FİYAT TOPLU SATIŞ FİYATIDIR, TEK TEK ALIMLARDA FİYAT İÇİN BİZE ULAŞIN... RESİMLER ORJİNALDİR.... ÇAKMA FOTO DEĞİLDİR..NE GÖRÜYOSANIZ ODUR..!!!*** dığınız yer çok önemli ) *** Alan arkadaşlar tüyü kadar hayrını görsün.... *** iletişim için cep numaram : 7 / 24 Saat Arayabilir, Çağrı Atabilir yada Kısa Mesaj Atabilirsiniz.. Saygılarımla
  • #4190374
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.