ACİL SATILIK MERMER- GRANİT- ANDEZİT KESME MAKİNESİ

ACİL SATILIK MERMER- GRANİT- ANDEZİT KESME MAKİNESİ

İç Anadolu » Eskişehir » Tepebaşı
30.000₺
  • 30.000₺
    İç Anadolu » Eskişehir » Tepebaşı
ACİL SATILIK MERMER- GRANİT- ANDEZİT KESME MAKİNESİ
 
ACİL SATILIK MERMER- GRANİT- ANDEZİT KESME MAKİNESİ ACİL SATILIK MERMER- GRANİT- ANDEZİT KESME MAKİNESİ ACİL SATILIK MERMER- GRANİT- ANDEZİT KESME MAKİNESİ ACİL SATILIK MERMER- GRANİT- ANDEZİT KESME MAKİNESİ ACİL SATILIK MERMER- GRANİT- ANDEZİT KESME MAKİNESİ
Resimlerde görülen yarma türü ST blok kesme makinesi 1995 yılı Ankara Makine Sanayi imalatıdır. Ana motor gücü 75 HP olup ; yan (ST testere ) motoru 30 HP dir. Bir adet aşağı - yukarı plaka genişlik motoru ve redüktörü, FRENLİ plaka kalınlık motoru ve redüktörü , ST yan testere plaka genişlik ayar motoru ve redüktörü , 100 lt yağ kapasiteli yağı mevcut hidrolik motor ve valfi yan testere açıp kapama ünitesi ve kumanda ünitesi , 4, 50 m vagon hareket krom milli hidrolik pistonu , 2 adet ana (1800 ve 1100 mm çaplı ) testeresi ve kayışları , 2 adet yan testeresi(ST testere) (biri henüz hiç kullanılmamıştır), 7 adet büyük kayış , 10 m traverse monteli rayları mevcuttur . Ayakları duvar üstüdür. Çok az yalnızca bir adet testere soketi bitirecek kadar çalıştırılmıştır. MERMER- GRANİT- ANDEZİT kesimine uygundur.30.000 TL bedellidir.
  • #3179432
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.