ACİL MECİDİYEKÖY GÜLBAĞ DA BAYANA EŞYALI EV VE ODA HERŞEY DAHİL 700 TL.

ACİL MECİDİYEKÖY GÜLBAĞ DA BAYANA EŞYALI EV VE ODA HERŞEY DAHİL 700 TL.

Marmara » İstanbul » Şişli
700₺
  • 700₺
    Marmara » İstanbul » Şişli
ACİL MECİDİYEKÖY GÜLBAĞ DA BAYANA EŞYALI EV VE ODA HERŞEY DAHİL 700 TL.
 
ACİL MECİDİYEKÖY GÜLBAĞ DA BAYANA EŞYALI EV VE ODA HERŞEY DAHİL 700 TL. ACİL MECİDİYEKÖY GÜLBAĞ DA BAYANA EŞYALI EV VE ODA HERŞEY DAHİL 700 TL. ACİL MECİDİYEKÖY GÜLBAĞ DA BAYANA EŞYALI EV VE ODA HERŞEY DAHİL 700 TL. ACİL MECİDİYEKÖY GÜLBAĞ DA BAYANA EŞYALI EV VE ODA HERŞEY DAHİL 700 TL. ACİL MECİDİYEKÖY GÜLBAĞ DA BAYANA EŞYALI EV VE ODA HERŞEY DAHİL 700 TL. ACİL MECİDİYEKÖY GÜLBAĞ DA BAYANA EŞYALI EV VE ODA HERŞEY DAHİL 700 TL.
Daire 2+1 ferah ve aydınlık olup , Metroya , Metrobüse, Alışveriş merkezi ve daha birçok yere yürüme mesafesinde olan ve lokasyonu Mecidiyeköy de bulunan dairemizin bir odası full eşyalı olarak Düzenli Çalışan ve düzenli geliri olan bayana kiralıktır. Daire full mobilyalı , beyaz eşyalı ve ısınma doğalgaz kombilidir. Kira bedeli faturalarla birlikte 700TL. (Aidat, Elektirik, İnternet, Kablo Tv, Su, Doğalgaz kiranın içindedir ) 500 TL.de depozitoludur. Her ayın 1 ile 3 arasında kira bedeli alınacaktır. Kiraya verilecek odada yatak gardolap tv internet bulunmaktadır Gelen arkads valizini alıp gelebilir. Paylasım alanlarındada ihtiyaç olan tüm esyalar bulunmaktadır. LÜTFEN SADECE BAYAN ARKADAŞLAR ARASIN.
  • #3709955
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.