ACİL İHTİYAC'DAN SATİLİK HAZİR CİFTLİK

ACİL İHTİYAC'DAN SATİLİK HAZİR CİFTLİK

Marmara » Çanakkale » Bayramiç
130.000₺
  • 130.000₺
    Marmara » Çanakkale » Bayramiç
ACİL İHTİYAC'DAN SATİLİK HAZİR CİFTLİK
 
ACİL İHTİYAC'DAN SATİLİK HAZİR CİFTLİK ACİL İHTİYAC'DAN SATİLİK HAZİR CİFTLİK ACİL İHTİYAC'DAN SATİLİK HAZİR CİFTLİK ACİL İHTİYAC'DAN SATİLİK HAZİR CİFTLİK
Yanlizlik ve saglik sebebi ile ciftligimi maliyetine satiyorum.21750 metrekare mustakil tapulu arazinin kadastro yolu acilmistir.islahi yeni yapılmakta olan sürekli suyu olan dere yanindadir.içinde her turlu tarima yetecek sondaj kuyusu acilmistir ve arazi üst sinirinda boşa akan ikitane hayvan su pinari vardır.elektrik 400 metre illerden alinabilir, fakat ben güneş paneli ve Ruzgar turbununden elde ediyorum. Halen aktif durumda olan çiftlik arazim ile beraber verilecekler ; * iki katli 3+1 ahşap ev * prefabrik 80 küçük baslik ahir ve parti samanlik * 1adet 250 cc çok güçlü ATV motor + yük remorku ile * 1adet 125 cc daha küçük bir ATV motor * gerektiğinde kullanılmak üzere 3kwa jenarator. Arazi diğer arazilerin ilk sirasinda olduğu için diğerlerinin kiymetini ulasim yönünde dusuruyor, yani ekli olan arazileri çok ucuza alip arazi buyultulebilme imkani sinirsiz.
  • #3840734
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.