ACİL GÜZELLİK SALONU DEVREN

ACİL GÜZELLİK SALONU DEVREN

Akdeniz » Adana » Seyhan
120.000₺
  • 120.000₺
    Akdeniz » Adana » Seyhan
ACİL GÜZELLİK SALONU DEVREN
 
ACİL GÜZELLİK SALONU DEVREN ACİL GÜZELLİK SALONU DEVREN ACİL GÜZELLİK SALONU DEVREN ACİL GÜZELLİK SALONU DEVREN ACİL GÜZELLİK SALONU DEVREN ACİL GÜZELLİK SALONU DEVREN
ACİL!!! Aktif olan salonumu müşterisiyle ve elemanlarıyla devrediyorum...(Pazarlık payımız vardır) 2 adet IPL lazer cihazı 1 adet kavitasyon cihazı 1 adet ozon sauna cihazı 1 adet pasif jimnastik cihazı 1 adet lenf drenaj cihazı 1adet reflexoloji cihazı 1 adet ısı battaniyesi 1 adet power plate cihazı Spa tenceresi, spa taşları Spa koltuğu(manikür, pedikür) 1 adet parafin cihazı 1 adet cilt bakım ünitesi 1 adet ayaklı buhar cihazı 3 adet steril cihazı 5 adet loop 5 adet ağda cihazı 1 adet profesyonel makyaj koltuğu 1 adet kalıcı makyaj cihazı 4 adet ürün standı(ürünlerle birlikte) 6 büyük etejer 4 adet güvenlik kamerası Alarm sistemi 10 Kw'lık güç kaynağı Bilgisayar 5 adet klima LED TV 5+1 Ses sistemi(Her odada) Not:Güneş enerjisi var. İş yerimiz sigortalıdır ve devam etmektedir.
  • #3770974
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.